gittigidiyor

Samsung W2016 Tanıtıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Samsung W2016 resmen tanıtıldı

Asya pazarında hala popüler olan kapaklı telefonlar hayranları bulunuyor.

Samsung da geçen yıllarda çıkardığı kapaklı telefon satışlarını göz önüne aldığında bunu yeni nesil güçlü android işletim sistemli bir cep telefonu üreterek piyasadan daha fazla pay almanın peşinde.
Samsung şık metal-cam karışımı yeni nesil donanımlar ile güçlendirilmiş telefonunu resmen tanıttı.


Samsung W2016'da içte ve dışta olmak üzere iki adet amoled ekran mevcut. Her iki ekran da 3,9 inç çözünürlüklü ve 1280x728 piksel çözünürlüğünde.



İşlemci olarak 8 çekirdekli 2.1 GHz, Exynos 7420 yonga seti bulunuyor. Ayrıca cihazda 3GB ram ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Android 5.1.1 işletim sistemi kullanılan cihazda 16MP ve 5MP olmaz üzere iki adet kamera bulunuyor.



Samsung W2016'nın boyutları 120,4 x 61 x15,1 mm ölçülerine sahip.

Cihazda 2000mAh'lık bir batarya bulunuyor. Telefonda yarım saatte bataryayı %50 şarj edebilen hızlı şarj teknolojisine sahip.



Cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği ve ülkemize ne zaman geleceği hakkında ise şimdilik bir bilgi bulunmuyor...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst