gittigidiyor

Samsung yeni Windows 10 tableti Galaxy TabPro S için bilgi grafiği sundu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung’un yeni tableti özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor…
samsung-ocg2.jpg

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden bir tanesi olan Samsung, kısa bir süre önce CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda yeni bir tablet modelini gün yüzüne çıkardı. Bu yeni tablet, daha önce sunulan Galaxy tablet modellerinin aksine Android değil, Microsoft tarafından geliştirilen Windows 10 işletim sistemi üzerinde çalışırken, Galaxy TabPro S adı ile geldi.
ces-2016-samsung-galaxy-tab-s-pro-duyuruldu-24543.jpg

Oldukça ince ve şık bir tasarıma sahip olan yeni tablet Samsung Galaxy TabPro S, ayrıca klavye ile birlikte notebook gibi de kullanılabiliyor.
Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 12″ büyüklüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran ile gelen cihazın ekran çözünürlüğü ise 2160×1440 piksel olmakta. Sistem belleği Samsung Galaxy TabPro S’de 4GB olarak yer alırken, dahili veri kapasitesi de 128GB ya da 256GB SSD olarak tercih edilebiliyor.
Yeni tabletin arka yüzünde de ön yüzünde de 5MP çözünürlükte kamera bulunmakta. İşlemci ise Intel tarafından geliştirilen ve 2.2Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli 6.nesil Intel Core M olarak yer alıyor.
Sadece Wi-Fi ve 4G LTE destekli olarak iki farklı versiyon olarak sunulacak olan yeni tablet, 5.200mAh batarya ile geliyor. 290.3 mm x 198.8 mm x 6.3 mm ölçülere sahip olan tablet 963gr (Wi-Fi) / 696gr (4G LTE) ağırlığa sahip.
Samsung bu yeni tabletinin özelliklerini ön plana çıkartan yeni bir bilgi grafiği yayınladı. Bu grafik ile cihaz hakkında daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz.
Galaxy_TabPro_S_7.jpg

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst