gittigidiyor

Samsung'dan Kablosuz Şarj Destekli Monitör

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung, gerek kullandığı cihazların sıklığı, gerekse mobil cihazların şarjı sırasında kablo fazlalığı sorunu yaşayanlar için, kablosuz şarj destekli monitörlerini piyasaya çıkarıyor.


samsung-se370-kablosuz-sarj.jpg
Teknolojinin ilerlemesi kablosuz cihazların artmasına olanak sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde duyduğumuz kablosuz şarj cihazlarından sonraSamsung, daha önceleri tanıttığı dünyanın ilk kablosuz mobil cihaz şarj edebilen monitörünü sonunda piyasaya sundu.
SE370 modeli 23.6 inç ve 27 inç olan monitör, mobil cihazları şarj ederken oluşan gereksiz kablo trafiğini engellemek için özellikle tasarlanmış.
Samsung Electronics America’nın Başkan Yardımcısı Dave Das, “Sektörün öncüsü olarak, bu monitörü kullanıcılara çalışma alanlarını genişletmeleri, akıllıca çalışabilmeleri ve en fazla faydayı alabilmeleri için getirdik.” açıklamalarıyla özellikle mobil cihazları kullananların işinin kolaylaşacağını vurguladı.
Samsung SE370'in özellikleri

Samsung SE370 diğer monitörlerde bulunabilen birçok portu multitasking özelliğiyle birlikte bir araya topluyor ve sirküler kablosuz şarj olma alanı sunuyor. Basitçe kullanıcılar mobil cihazlarını gerekli alanın üzerine koyuyor ve LED ışığıyla onaylanan şarj olma işlemi başlıyor. Ancak cihazların kablosuz şarj olabilmesi için Wireless Power Consortium Qistandartlarıyla uyumlu olması gerekiyor.
Görüş alanında daha gelişmişlik sağlayan PLS teknolojisi ile gelen monitör,300 cd/m2 parlaklık seviyesine, 4 ms tepki süresine, 1000:1 kontrast oranına sahip. ÜstelikSE370, AMD imzalı FreeSync teknolojisini de içinde barındırıyor.
Samsung SE370 23.6 inçlik modeli, Newegg sitesi üzerinde 250 dolar gibi bir fiyattan ön siparişe açılmış durumda.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst