gittigidiyor

Samsung'tan 2 Yeni Monitör

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Samsung'tan 2 Yeni Monitör[/h][h=2]Samsung tarafından yapılan son tanıtımlarda büyüleyici yeni iki monitör tanıtıldı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
samsung-tan-2-yeni-monitor.jpg
Ekran teknolojilerinde kalite ve performans daha da arttırılırken, bu konuda Samsung’tan çok önemli iki model geldi. Resmi olarak tanıtımı gerçekleştirilen iki model ile birlikte monitör sektöründe iki iddialı ürün yer almaya başlarken, özellikle oyun oynamayı seven kişiler için ideal bir cihaz yaratılmış durumda.
Yeni Ekranlar Kavisli
Samsung monitörleri için elde edilen ilk izlenimlerde kavisli tasarımın daha iyi bir deneyim sunduğu görülürken, kavisli modeller artık monitör piyasasında da daha fazla yer almaya başlayacak.
Quantum Dot Ekran Teknolojisi Geldi
Samsung tarafından geliştirilen yeni monitörlerde üstelik Quantum Dot adı verilen yeni teknoloji de kullanılmış. 24 ve 27 inç olarak iki farklı boyutta sunulan bu monitörler, kişilerin ihtiyaçlarına yönelik de seçim şansı tanıyor. 1 ms gibi iddialı bir tepki süresi bulunan ekranlarda, 144 hz’de görüntü elde edilebiliyor.
Samsung Ekranları Kaç Para Olacak?
Samsung tarafından piyasaya sunulan monitörlerin fiyatları hakkında da bilgi verilirken, ekranlar 399 ve 499 Dolar üzerinden satılacak. Bu bakımdan ekranlar için özellikle Türkiye piyasasında oldukça yüksek ödemelerin yapılması gerekecek.
Sinema İçin Özel Model!
Samsung tanıtımlarda özellikle sinema sektörüne yönelik de yeni bir cihaz sunarken, 34 inç boyutundaki ekran 21:9 desteği ile birlitke 999 Dolar gibi bir etiket fiyatına sahip.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst