gittigidiyor

Samsung'tan Windows 10'lu Tablet

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Samsung'tan Windows 10'lu Tablet[/h][h=2]Samsung tarafından önümüzdeki günlerde Windows işletim sisteminin kullanıldığı yeni bir tablet tanıtılabilir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
samsung-tan-windows-10-lu-tablet.jpg
Samsung hakkında gündeme gelen son bilgilerde yeni bir tabletin duyurulacağı iddia edildi. Windows 10 işletim sisteminin kullanılacağı yeni tableti ile iddialı bir giriş yapma hazırlığında olan Samsung, yeni modeli ile tablet sektöründe de liderliği hedefliyor.
Geçtiğimiz aylarda Galaxy TabPro S modelini tanıtan ve Windows 10 kurulu bir şekilde gelen tablet modelinin ardından yeni bir model işle tablet ailesini de güçlendirecek Samsung, yeni tablette üst özellikleri tercih edecek.
Galaxy TabPro S2 olarak adlandırılması beklenen yeni tablet ile ilgili yeni bilgiler gelirken, tablet ile ilgili pek çok özellik de paylaşılmış durumda.
4 Farklı Versiyonla Gelebilir
Galaxy TabPro S için gelen ilk bilgilerde tablet modelinin 4 farklı versiyonu olacak. Bu 4 farklı versiyon için SM-W728, SM-W727, SM-W723 ve SM-W720 kod adlarının kullanıldığı öğrenilirken Galaxy TabPro S2’nin amiral gemisinde 12 inç bir ekran kullanılacak. Ekranın AMOLED teknolojini kullanacağı belirtilirken cihaz Inter Core M Serisi ile desteklenecek.
Galaxy TabPro S için gelen ilk bilgiler bunlarla sınırlı olurken, önümüzdeki günlerde tablet modelleri ile ilgili daha detaylı bilgilerin gelmesi bekleniyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst