gittigidiyor

Sanal Gerçeklikte Ralli Deneyimi: Dirt Rally VR Çıktı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
jpg


En popüler ralli oyunu olan Dirt Rally, artık PlayStation VR ve PlayStation 4 Pro uyumlu olarak yayınlandı!

Bu yılın ralli oyunu konusundaki en popüler yapımı olan Dirt Rally, artık resmen PlayStation VRuyumlu hale geldi. Oyunun tamamını PlayStation VR üzerinden oynayabileceğiniz güncellemesini alan Dirt Rally, aynı zamanda Co-Pilot modu ile ralli deneyimini bir de co-pilot gözünden görebilmenizi sağlıyor.
Bunun yanı sıra PlayStation 4 Pro için de grafik ve performans güncellemesi alan yapım PSVR ve PS4 Pro ile muhteşem bir sanal gerçeklikte yarış deneyimi sunacak. Dirt 4 öncesi en iyi ralli deneyimini vadeden Dirt Rally’nin VR oynanabilmesi için uygun fiyatlı bir ek paketi edinmeniz gerektiğini belirtelim.



d809ea7a5fc18f0ca91f87726c787ab6abe57456.jpeg

Eğer PlayStation 4’te Dirt Rally sahibi iseniz buradan sadece 38.99TL ödeyerek ek paketi satın alabilir, eğer
ilk defa alacaksanız buradaki bağlantıdan
Dirt Rally PlayStation VR Bundle paketini 149TL’ye satın alarak sahip olabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst