gittigidiyor

[SatCafesiNet] Photoshop CS6 Portable Türkçe Full

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Photoshop CS6 Portable Full Versiyon indir
1455810074_download-adobe-photoshop-cs6-portable-full.png

Portable Photoshop indir



Portable photoshop arayanlar için ideal bir programdır. Photoshop CS6 sürümüdür, Türkçe ve full olarak kullanabilirsiniz. Program portabledir ve kurulum gerektirmez. Tıkla çalıştır mantığı ile çalışır. Kısıtlamalı bilgisayarlarda ve program kurulumu yasak olan bilgisayarlarda da çalışır. 32 bit 64 bit sistemleri destekler. Portable olduğu için serial keygen vs bir şeye ihtiyacınız olmayacak. Otomatik olarak full bir şekilde açılır program. Boyutu normal kurulumlu olan programa göre daha düşüktür. USB bellekte taşıyıp dilediğiniz bilgisayarda çalıştırıp kullanabilirsiniz. Program portable olduğu için muhtemelen bazı özellikleri çalışmayacaktır fakat bu olayın size çok bir engel olacağını sanmıyorum.





Photoshop Portable indir

normal-indir2013.png


TurboBit indir


Google Drive indir


UptoBox indir


UsersCloud indir


OpenLoad indir


Boyut: 113,37 Mb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz

Photoshop CS6 Portable Full Tam indir


 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst