gittigidiyor

[SatCafesiNet] Watch Dogs 2 + Update CPY Full PC İndir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Watch Dogs 2 Full Versiyon indir

Watch Dogs 2 + Update CPY Full Ücretsiz PC İndir



Günümüzü artık uzmanlar iki kelime ile yani Teknoloji Çağı olarak adlandırıyorlar. İşte bu teknoloji çağına yaraşır düzeyde tam bir baş yapıt: Watch Dogs 2. Oyunda teknoloji devriminin beşiği San Fransisco Körfez Bölgesinde yaşayan Marcus adında genç ve dahi bir hackersın. Azılı hacker grubu DedSec'le işbirliği içinde tarihin en büyük hack operasyonunu gerçekleştir; suç baronlarının yurttaşların davranışlarını gözlemek ve kontrol etmek için kullandıkları saldırgan işletim sistemi ctOS 2.0'ı saf dışı bırak. Oyun bunlar ile de sınırlı değil; Sayısız oynama olasılığı ile dolu dinamik açık dünyayı keşfet, sisteme bağlı her cihazı hackleyerek şehrin altyapısını kontrol altına al, Oyun tarzına uygun yetenekler geliştir ve Uzaktan Kumandalı Arabalar, Quadcopter İHA'lar, 3D yazıcıdan çıkma silahlar başta olmak üzere hacker araçlarını yükselt.... Oyun en son çıkan 1.07 update versiyonuna kadar güncellenmiş haldedir.Oyun sürümü ve kurulum işlemleri hakkında merak ettiklerinizi konunun devamında bulunan açıklama kısmında bulabilirsiniz .





- MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ -

İşletim Sistemi: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bit)
İşlemci: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz / AMD FX 6120 @ 3.5 GHz
Bellek ( RAM ): 6 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660, 2 GB VRAM / AMD Radeon HD 7870, 2 GB VRAM
DirectX: Version 11
Boş Harddisk Alanı: 50 GB



- ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ -

İşletim Sistemi: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bit)
İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2 GHz / AMD FX 8120 @ 3.9 GHz
Bellek ( RAM ): 8 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290, 3 GB VRAM
DirectX: Version 11
Boş Harddisk Alanı: 50 GB



ÇOK ÖNEMLİ NOT

Oyun sürümü CPY grubuna aittir. Oyunun tüm içeriğine sahip olmak için sırasıyla aşağıdaki adımları uygulayın

1- Ana Oyun İndirme Linklerinden Ana Oyunu indirip kurmanız yeterlidir.

Ana oyun ile Update paketi birlikte yani tek paket halinde gelmektedir. Yani an itibari ile en güncel update paketi bu sürümdür. . Oyunda herhangi bir sorun olamayıp piyasada bulunan en sağlam sürümdür. Bu sürümde herhangi bir oynama yani ekleme çıkartma işlemi yapılmamış tamamen orjınal oyun üzerine crack işlemi yapılmaktadır. Dolayısı ile normal dokunulmamış sürüm diye adlandırsak yeridir. Bu sürüm ile uyumlu herhengi bir dlc paketi şu anlık mevcut değildir ancak çıktığı taktirde eklenip konu güncellenecektir.

Kurulum ile ilgili tüm açıklamaları indirdiğiniz RAR dosyalarının içerisinde bulabilir aklınıza takılan soruları alt taraftaki yorum kısmına yazarak bizlere sorabilirsiniz.


ANA OYUN İNDİRME LİNKLERİ

TurboBit indir


HitFile indir


Torrent indir



Boyut: 21.93 GB
Virüs Taraması: Weproot / Temiz

Watch Dogs 2 Full Tam indir


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst