gittigidiyor

[SatCafesiNet] Windows 7 Sp1 Ultimate (32 Bit) Full Türkçe indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows 7 Sp1 Full Versiyon indir
1390319974_32bit890457894.png

Windows 7 Sp1 Ultimate 32 Bit Türkçe Full indir iso



Windows 7 işletim sistemi olan Ultimate 32 bit bir sistemdir. Otomatik aktivasyon yok lakin siteden Windows 7 Loader programını indirip, sorunsuz bir şekilde lisanslama yatabilirsiniz. Windows 7 Loader iyi bir aktivatör programıdır. Yakın zamanlarda sanırım 32 bit diye bir işletim sistemi kalmayacak, çünkü üretilen bilgisayarların %95 i 64 bit. Ne bilinir belki 128 bit işletim sistemi çıkar :) çıksın artık zaten bu teknolojide. Windows 7, XP'den sonra en çok kullandığım bir işletim sistemidir. Tabi kendisine XP kadar aşık edemese de, kullanıcıyı memnun etmesini iyi biliyordu. Windows 10 ile tanışmamdan itibaren XP de Windows 7 de yalan oldu tabi :) Ama efsaneler unutulmaz (Windows XP).

Sistem gayet başarılı güzel ve stabil bir sistemdir. Aşağıda linklerde 2 ayrı link göreceksiniz. Birisi 32 bit olan, diğeri ise hem 32 bit hem de 64 bit olandır. İsterseniz sisteminiz kaç bit ise onu indirin veya birleştirilmiş olanı indirin. Nasıl isterseniz. Eğer aktivasyon yapmak isterseniz, siteden Windows 7 loader i indirip winrar dosyasından dışarı çıkarın ve sağ klik yapıp yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra install yazan butona tıklayın ve dolmasını bekleyin, ardından Restart yazısı çıktığında o tuşa basın ve bilgisayarın yeniden başlamasını sağlayın. Restart yazısı çıkmasa dahi siz işlemden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sistemin full olduğunu anlamak için de bilgisayarım sağ klik özellikler deyin ve sol alt köşede Windows Etkinleştirildi yazısını göreceksiniz.

Daha fazla ayrıntı için sunumu inceleyebilirsiniz.

ORJİNAL SÜRÜM ÜZERİNE ÇALIŞILMIŞTIR.

Çalışma orijinal Microsoft Windows MSDN(Microsoft sunucularından edinilen orjinal windows kalıbı) üzerine yapılmıştır.
Bilgileri aşağıdaki gibidir.

ORİJİNAL KALIP ADI : tr_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_u_677484.iso

GÜNCEL VE GÜVENLİ

Hazırlanan sistem 15.01.2014 Tarihi yani OCAK ayı itibariye bütün güvenlik ve kararlılık güncellemelerini içermektedir.
Gelecek güncellemelerin yayın tarihi 11.02.2014 olacaktır.

TEST EDİLMİŞTİR.

Sistem sanal makinada,laptop ve masaüstü cihazlarda ayrı ayrı test edilmiştir.
Herhangi bir soruna rastlanılmamıştır.

SİSTEMDEN GÖRÜNTÜLER

Kullanacağınız sistemi kurmadan önce görmek için aşağıdan sistem görüntülerine ulaşabilir,merakınızı giderebilirsiniz.

spoiler-minus.gif
Göster/Gizle








C++ VİSUAL DESTEĞİ

C++ Microsoft Visual Tüm versiyonları (2005,2008,2010,2012,2013)
yüklü ve güncel gelir.Uygulamalar ve oyunlar için olmazsa olmaz sistem yapıtaşlarıdır.
Sisteme entegre halde güncel bir şekilde gelir.

.NET FRAMEWORK 4.5.1

.NET Framework 4.5.1 Bir çok programın altyapısını oluşturan bir bileşendir.Günümüzden sistemin olmazsa olmaz yapıtaşıdır.Güvenlik ve kararlılık güncellemeli hali sisteme gömülü olarak gelmektedir.
Sisteme gömüldüğünden dolayı program ekle/kaldır'da görünmez.

DİRECTX KÜTÜPHANELERİNİ İÇERİR.

Bilgisayarınızın görüntü performansını arttırmak için gerekli olan DirectX yazılımı Windows'un olmazsa olmazıdır.
Eski sürümler dahil bütün .dll dosyaları entegre edilmiş ve güncellenmiştir.

İNTERNET EXPLORER 11

İnternet Explorer'in en stabil 11. sürümü güvenlilik ve kararlılık güncellemeli haliyle hizmetinizde.HTML motoru ve diğer birçok geliştirilmiş yetileriyle daha güçlü!
Tüm güvenlik güncellemelerini içermektedir.

ORİJİNAL WİNDOWS DENEYİMİ

Yapılan performans ayarları sayesinde genelde kullanıcıların güncelleme sonrası sistemin yavaşlamasından dair şikayetleri artık son buluyor.Yapılan kararlılık ayarları sizi memnun edecek ve en güzel yanı ise bu ayarlar yapılırken sistem bileşenlerinin korunmasıdır.
Güle güle kullanın!

ZAMAN TASARRUFU

Sistemin size kazandıracağı en büyük özelliği zaman olacaktır.Sizin için en mükemmel ve en sade, hatasız Windows deneyimini geliştirdik.
Sisteme yük olan güncelleme kalıntılarını ve kayıt defteri girdilerini temizledik.

SİZİN İÇİN DAHA ÇOK ALAN

Piyasada bulunan onlarca Güncel MSDN sürümünden daha az yer kaplayan sürümdür. Nasıl mı? Çünkü piyasadaki bütün güncel MSDN sürümlerinden diskte daha az yer kaplar.Elbette ki HİÇBİR bileşen yahut program çıkartılmamıştır.Temizlik sonucu elde edilen kazanımdır.
Temizlik güzel şey,değil mi?

ASLA REKLAM İÇERMEZ.

Tamamen kişisel sistemini hazırlamanız için hazırlanan sistemde herhangi bir reklam veya bozulmuş bir tek bileşen bulamazsınız.
Güncel,hızlı ve özgün sistemin tadını çıkartın!

İNCE AYARLAR

Yapılan performans ayarları sayesinde genelde kullanıcıların güncelleme sonrası sistemin yavaşlamasından dair şikayetleri artık son buluyor! Ayrıca yapılan kararlılık ayarları sizi memnun edecek ve en güzel yanı ise bu ayarlar yapılırken sistem bileşenleri korunmasıdır.

GÜNCEL MSDN DENEYİMİ

Windows güncelleme sonrası arkasında birçok gereksiz dosya ve regedit kalıntısı bırakır.Bunlar fazlalıktır.Sistemde gereksiz yer kaplarlar.Fakat uygulanan yöntemle sisteminiz MSDN sürüm gibi kararlı çalışacaktır.Bütün güncellemeler sisteme gömülmüştür VE SİSTEMDE KALINTI DOSYA BIRAKILMAMIŞTIR.

SUNUCU GÜVENLİĞİ

Sistem sıkıştırılırken RAR-5 yönetimi kullanılmıştır,dolayısıyla sadece WİNRAR 5 kullanarak dosyayı açabilirsiniz.açabilirsiniz. Rar Şifresi ''www.fullprogramlar.org'' olarak ayarlanmıştır.

WİNDOWS LİSANSLAMA

UYARI:pROGRAMI YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRINIZ.
Windows sürümünü kolayca lisanslı hale getirmeniz için aktivasyon dosyası hazırlandı. Windows Loader indirebilirsiniz ve birkaç adımda lisanslı windows'un keyfine varabilirsiniz.

Not: "ThePasific" emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.


Windows 7 Sp1 Ultimate 32 Bit Türkçe Full indir

normal-indir2013.png


Turbobit indir


Google Drive indir


Uptobox indir


Userscloud indir


Boyut: 1,80 Gb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz



Windows 7 Sp1 Ultimate x86 x64 (32 64 bit) Türkçe Full indir

normal-indir2013.png


Turbobit indir


Google Drive indir


Uptobox indir


Userscloud indir


Boyut: 4,18 Gb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz

Windows 7 Sp1 Full Tam indir


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst