Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iki tane almıştım.biri hiç kullanılmadı.12 ay kendi kodu duruyor.1300 tl ye yılbaşında almıştım.aynı fiyata satmayı düşünüyorum.
başlıkta da belirttiğim gibi pro serisi değil ilk çıkan klasik seridir.
arkadaşım...sungate titan üzerinden avrupa uydularındaki şifreli paketleri çözmek özelliği rahatmı ve cihazı almaya karar verirsem şayet hediye iptv varmı...!!!...kredi kartına taksit en fazla kaça bölünür...!!!...
ben kurumsal değil bireysel satıcıyım dolasıyla kredi kartı ve taksit olayı yoktur. .hediyesiz fiyatıdır.sadece satıcı firmanın verdiği 1 yıllık ücretsiz hediye vardır.
arkadaşım...klasik seriyle profosyonel seri arasında ne gibi özellik farkı var peki...yani klasik seri şuğan 2000 lira üzerinde satılıyosa kurumsal firmalarda tahminim profosyonel seri herhalde 3000 liraya satılıyodur doğrumu...
iki tane almıştım.biri hiç kullanılmadı.12 ay kendi kodu duruyor.1300 tl ye yılbaşında almıştım.aynı fiyata satmayı düşünüyorum.
başlıkta da belirttiğim gibi pro serisi değil ilk çıkan klasik seridir.