gittigidiyor

Scolari, Ronaldinho'ya Türkiye'yi önerdi

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2718572.jpg

Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari’nin Ronaldinho’yla ilgili düşüncelerini açıkladı. NTV Spor’a konuşan Özen, “Scolari, Ronaldinho’nun kariyerine Türkiye ya da Brezilya’da devam etmesini istiyor. Rekabet daha az olduğu için Katar ya da Rusya’ya gitmesini istemiyor” dedi. Scolari’nin Dünya Kupası’nda Ronaldinho’yu da milli takım için düşündüğünü ifade eden Özen, şunları söyledi: “Scolari onun Rusya’ya gitmesini istemiyor. Türkiye’de oynamasına sıcak bakıyor. İtalya’daki teklifler yetersiz. Önümüzdeki günlerde biraz daha netleşir.” Transferle ilgili diğer düşüncelerini de aktaran Özen, “Veysel Sarı Beşiktaş’ı seviyor. Söylemek bana düşmez ama Beşiktaş’ta oynama isteği, potansiyeli yüksek bir oyuncu. Toivonen, Beşiktaş’ın çok daha önceden ilgilendiği bir oyuncu. Heerenveen maçında izledim. Benim de her zaman Beşiktaş’ta görmek isteyebileceğim tipte bir oyuncu.” Özen, imalı bir de söz sarfederek, “Kendisini yıldız zanneden oyuncularla çalışmak zordur” ifadesini kullandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst