gittigidiyor

Şebeke Pazar Günü Ekrana Dönüyor

Stech

Seo Teknikeri
Aktif Üye
Katılım
21 Mar 2012
Mesajlar
251
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Yaş
31
Konum
merkez-
[HIDE]Kanal D'nin ilk sezonunda ilgi gören yarışması “Şebeke”, yeni sezon bölümleriyle 11 Kasım Pazar günü başlıyor.
[FONT=Arial, Helvetica] Geçtiğimiz sezonda adından hayli söz ettiren Şebeke, "" Kasım'dan itibaren Pazar akşamları saat 23.15’de ekrana gelecek.
“Şebeke”de neler oluyor?
Bir kadın ya da erkek, yeni partnerini ailesi ile ilk defa tanıştırmaya götürüyor. Kendisine tuzak kurulduğundan habersiz olan taraf, ilk karşılaşmayı mümkün olduğunca rahatsız hale getirecek olan ailenin bulunduğu ve içinde 32 gizli kameranın kayıt yaptığı eve giriyor. Böylece hayatının en eziyetli birkaç saatini yaşayacağı oyun da başlıyor. Çünkü aileyle yeni tanışacak olan partnerin bilmediği ufak (!) bir detay var. Tanışılacak aile üyelerinin hepsi aslında profesyonel birer oyuncu.
2 saat dayanan, 10 bin TL ö[FONT=Arial, Helvetica]dül kazanıyor!
Çift, eve girdiği andan itibaren zaman işlemeye başlıyor. Oyundan habersiz olan taraf, bu anormal aileye tahammül edip, işkenceden (!) kurtulabilirse, 10 bin TL ödül kazanıyor. Yok eğer, evden uzaklaşır, gider ya da kaçmaya çalışırsa, ödülü kaybediyor. Partnerin, final ile yüzleştiği anda ise gerginlik de doruk noktasına ulaşıyor.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica]Medyatava[/FONT][/FONT][/HIDE][FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica] [/FONT][/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst