gittigidiyor

Selçuk İnan'dan ayrılık açıklaması

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
11 Şubat 2016

Selçuk İnan hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi: 'Futblu Galatasaray'da bırakacağım'

gZaGG0.jpg

Galatasaray'ı attığı golle galibiyete taşıyan Selçuk İnan'ın dün doğum günüydü. Çin'e transfer olan Burak Yılmaz, "Benim kardeşten öte CAN DOSTUM; iyi ki doğdun, iyi ki varsın" mesajını paylaşırken, Milli Takım'ın twitter hesabında da 31 yaşına giren yıldız için, "Doğum günün kutlu olsun Selçuk İnan! Happy birthday" ifadeleri yer aldı.

Öte yandan Selçuk maçtan sonra, "Burak gitti, sen ayrılmayı düşünüyor musun?" sorusuna, "Ben G.Saraylıyım. Her zaman G.Saray'da kalacağım. İnşallah futbolu G.Saray'da bırakmak nasip olur" cevabını verdi.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.