gittigidiyor

Shell'den Benzin-Motorin Alan Akkart sahipleri...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden Shell’den benzin ve motorin alışverişi yapacak vatandaşlara önemli duyuruda bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 50 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi.


Kampanya Şartları ise....

Kampanyaya 1 Aralık 2021 – 15 Ocak 2022 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil’den katılım sağlanabilir.

Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve toplamda en fazla 50 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca toplamda en fazla 50 TL Bankkart Lira kazanma şansına sahip olacaktır. Aynı gün içerisinde yapılacak 150 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.


Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kazanılan Bankkart Lira’lar 29 Ocak 2022 tarihinde yüklenecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



Lütfen Akaryakıtınızı almadan istasyon ile konuyu teyit edin...Burası Türkiye her an her şey değişim gösterebiliyor......
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst