gittigidiyor

Shuttle XPC SH170R6 Masaüstü Sistem

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
49d-693x510.jpg

Shuttle XPC SH170R6 Masaüstü Sistem

Senelerden beri ufak boyutlu küp biçimli masaüstü PC’ler (HTPC) denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan Shuttle yola devam ediyor ve yeni modeli XPC SH170R6 ile ilgi çekmeyi deniyor. Mini PC kurmak isteyen ama bunu kendi gerçekleştirme amacı güden kullanıcılar için olan seçenek aslında masaüstü bilgisayar değil barebone yapısında yani anakart, kasa ve güç kaynağından oluşuyor. İşlemci, bellek, depolama, ekran kartı gibi parçaları eklemek kullanıcının seçimine kalıyor. Altıncı nesil Intel Skylake Core işlemciler için geliştirilen anakartta Soket 1151 yuvası ve dört tane DDR4 bellek yuvası var. Intel H170 yongasetini içeren sistemde PCIe 3.0 x16 ve PCIe 3.0 x4 genişleme yuvaları var. 32 Gbps M.2 yuvasına ya da dört ayrı SATA 6.0 Gbps portuna SSD ya da HDD bağlanabiliyor. Bakır ısı borusu esaslı işlemci soğutucusu da eklenmiş. Güç kaynağı ise 300 Watt kapasiteli ve 80 Plus Bronze onaylı. Kasaya tek bir 5.25 inç optik sürücü, çift 3.5 inç sürücü takılabiliyor. Arkadaki bağlantılar DisplayPort 1.2, HDMI, altı tane USB 3.0, tek eSATA 6.0 Gbps, Gbps ağ ve 8 kanal ses. 258 Avro fiyatla sunulması bekleniyor.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst