gittigidiyor

Sıcaklıkları Gösteren Program

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sıcaklıkları Gösteren Program



PC (bilgisayar) nizde bulunan donanımların bilgilerini (hız, sıcaklık vb.) gösteren bir program arıyorsanız
ücretsiz bir yazılım olan
Blackbox programını kullanabilirsiniz.

Blackbox ile birlikte en çok bilinen programlar ise, everest (yeni adı aida64), pcwizard, speecy, hwmonitor, CPU-Z, GPU-Z'dir. Cpu-z daha çok işlemci bilgilerini ve Gpu-z ise daha çok ekran kartı bilgilerini gösterir. Aida64 vepcwizard ise işletim sistemi özellikler de dahil olmak üzere bir çok özelliği gösteriyor. Ben bunlardan aida64 extreme edition u kullanıyorum.
smile.gif


Blackbox programını sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Blackbox programını ister 32 bit(x86) işletim sistemi için ister 64 bit(x64) işletim sistemi için veya hem 32 bit hem 64 bit sistemleri destekleyen sürümünü indirebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken programın sitesine girip programın istediğiniz sürümünü indirmek olacaktır.
Blackbox programı diğer programlar gibi fazla karmaşık olmayıp çok basit kullanımı ile bir çok kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

İşlemci sıcaklığı ve hızı, ekran kartı sıcaklığı ve hızı, ram hızı, sabit disk bilgileri vb. özellikleri gösteren bu program için kuruluma da gerek duyulmadan direk olarak çift tıklandığı zaman açılıyor.

1.jpg

2.jpg

3.jpg


Programı ücretsiz indirmek için tıklayın...
@mehmetkarahanlı@
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst