gittigidiyor

''şikeden hüküm giymiş bir şahsın..''

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Galatasaray Basın Sözcüsü, Fenerbahçe'nin basın toplantısıyla ilgili, "Tebessümle izledim. Hezeyan içindeler" dedi.

Fenerbahçe'nin, basketbol finaliyle ilgili yaptığı basın toplantısına ilk tepki Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün'den geldi.

Ergün, basın toplantısı tebessümle izlediğini belirtti ve şöyle devam etti:

"Fenerbahçeli dostlarımızın düzenlediği basın toplantısını tebessümle izledim. Şike yaptığı gerekçesiyle hüküm giymiş bir şahsın Galatasaray'ı şikecilikle suçlayabilmesini içinde bulunduğu hezeyana veriyorum. Toplantının büyük bölümünde Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki küfürden şikayet eden kişilerin bizzat Ülker Arena'daki maçta Galatasaraylı yöneticilerin bulunduğu locaya dönerek ağıza alınmayacak küfürleri ettiklerinin kayıtları ortada olduğunu hepimiz biliyoruz. Antrenörümüzü de ahlaksızlıkla suçlamaları içinde bulundukları hezeyanın derecesini gösterir. Kulüp de bir açıklama yapacak, ancak ben bu şahısların söylediklerini, ancak tebessümle karşılıyorum ve çok da ciddiye almıyorum."
Fanatik


''Şikeden hüküm giymiş bir şahsın..''
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst