gittigidiyor

Silrvermax SM 8800 Plus Uydu Bulucu Açılmıyor

sky24

Aktif Üye
Katılım
1 Eyl 2012
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
Konum
sincan
Ustalar bu cihaza usb flaştan yanlış yazılım yüklediğimden cihaz açılıyor ama sadece ışıklar var görüntü yok. Cihaza usb den rs232 ile kurtarma yazılımı lazım tabi birde yükleme programı olan varsa makbule geçer teşekkürler.
 

sky24

Aktif Üye
Katılım
1 Eyl 2012
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
Konum
sincan
Arkadaşlar şimdi aklıma geldi bu cihaz da usb çıkışı var rs232 yok buna bilgisayardan yazılımı nasıl bir kabloyla atmak gerek. usb to rs232 kabloyla bağlantısı mümkün değil diye düşünüyorum. usb to usb kabloyla nasıl olacak kafam karıştı fikri olan varmı?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst