gittigidiyor

Şimdi hedef Timsah avı

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
Beşiktaş-Şimdi hedef Timsah avı
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş, her geçen hafta zirveye bir adım daha yaklaşıyor. Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında başarılı bir görüntü çizen Siyah-Beyazlılar, erteleme maçında Kasımpaşa’yı 3-0’lık skorla geçerek ligdeki çıkışını sürdürdü. 15 Aralık 2013 tarihinde oynanan ve kural hatasından dolayı tekrar yapılmasına karar verilen karşılaşmada etkili bir oyun ortaya koyan Kara Kartal, Hugo Almedia, Pedro Franco ve Veli Kavlak’ın attığı gollerle sahadan net bir sonuçla galip ayrıldı. Bu sonucun ardından ligdeki puanını 39’a yükselten Beşiktaş, 44 puanla lider konumda bulunan Fenerbahçe’yle puan farkını 5’e indirdi ve şampiyonluk yolunda tekrar iddialı bir konuma geldi. Ligin ikinci yarısında Trabzonspor’la berabere kalan ve ardından çıktığı Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor maçlarının ardından Kasımpaşa’yı da deviren Kara Kartal, bu sonucun ardından gözünü pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı Bursaspor maçına çevirdi. Süper Lig’in ilk yarısındaki maçta Bursa Atatürk Stadı’nda rakibini 3-0’lık skorla deviren Siyah-Beyazlılar, pazar günü oynayacağı karşılaşmadan da taraftarının desteğiyle galip gelip 22. haftada Galatasaray’la kader maçına çıkmanın planlarını yapıyor.

Tek eksik Serdar

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda pazar günü Bursaspor’u ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar, bu mücadeleye tek eksikle çıkacak. Sakatlıkları düzelen Ersan Gülüm ve Filip Holosko’nun yanı sıra, yeni transferlerJermaine Jones ve Dany Nounkeu da Bursa maçında kadroda olacak. Yeşil-Beyazlılar karşısında Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Serdar Kurtuluş dışında eksik bulunmuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst