mehmetkarahanlı
Aktif Üye
[h=1]Siri Artık MAC'te Kullanılacak[/h][h=2]Apple tarafından geliştirilen akıllı asistan Siri yeni özellikler ile birlikte Mac adı verilen bilgisayarlarda da kullanılacak.[/h][FONT="][/FONT][FONT="]
Mac OS Sierra adı verilen yeni bir işletim sistemi piyasaya sunulacağı gibi yeni işletim sistemi ile birlikte çok farklı özellik de kullanıcılara sunulacak. Bu özellikler arasında en çok dikkat çeken ise akıllı asistanın artık bilgisayarlarda da kullanılacak olması. Öyle ki MAC adı verilen bilgisayarlarda kullanılacak olan asistan böylece bilgisayarda işlemlerin kolay bir şekilde yapılmasını sağlayacak. Konu ile ilgili elde edilen detaylarda dünyanın en gelişmiş masaüstü işletim sisteminin geliştirildiği ve yeni güncellemeler ile birlikte kullanıcıların çok daha kolay bir şekilde işlemlerini yapabileceği sisteminin yaratıldığı ifade edildi.
MAC Kontrolü Artık Daha Kolay
Pano, iCloud masaüstü ve belgeler, otomatik kilit açma gibi özellikler yeni işletim sistemi ile gelirken özellikle yapılmak istenen pek çok farklı işlemin direk asistan yardımı ile yapılacak olması kullanıcıların kolay ve kısa süre içerisinde işlemlerini yapılmasını sağlayacak. Yeni işletim sistemi ile birlikte aynı zamanda bilgisayarların diğer Apple cihazları ile olan uyumu da artırılıyor. Bu bakımdan Apple Watch ya da iPhone gibi cihazlar ile daha uyumlu bir şekilde çalışacak MAC bilgisayarlar böylece kişilerin farklı cihazlar üzerinden ortak bir şekilde çalışma yürütebilmesi de sağlayacak. Aynı zamanda uyumlu bir şekilde çalışmanın yapılabilecek olması kişilerin farklı ihtiyaçlarını farklı cihazlar üzerinden daha kolay bir şekilde gidermesini sağlayacak.
[/FONT]

MAC Kontrolü Artık Daha Kolay
Pano, iCloud masaüstü ve belgeler, otomatik kilit açma gibi özellikler yeni işletim sistemi ile gelirken özellikle yapılmak istenen pek çok farklı işlemin direk asistan yardımı ile yapılacak olması kullanıcıların kolay ve kısa süre içerisinde işlemlerini yapılmasını sağlayacak. Yeni işletim sistemi ile birlikte aynı zamanda bilgisayarların diğer Apple cihazları ile olan uyumu da artırılıyor. Bu bakımdan Apple Watch ya da iPhone gibi cihazlar ile daha uyumlu bir şekilde çalışacak MAC bilgisayarlar böylece kişilerin farklı cihazlar üzerinden ortak bir şekilde çalışma yürütebilmesi de sağlayacak. Aynı zamanda uyumlu bir şekilde çalışmanın yapılabilecek olması kişilerin farklı ihtiyaçlarını farklı cihazlar üzerinden daha kolay bir şekilde gidermesini sağlayacak.
[/FONT]