gittigidiyor

Siri iOS 11'de daha akıllı olacak!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ios-11-siri-1280x720.jpg

Bu yıl sanal asistanlar konusunda ciddi bir rekabet yaşanmakta. Galaxy S8 ile gelecek olan Bixby'nin bu rekabeti daha da kızıştırması bekleniyor. İddialara göre Apple da Siri konusunda boş durmuyor.
Siri daha akıllı olacak

İsrail kökenli The Verifier sitesine göre iOS 11'de Siri, kullanıcı alışkanlıklarını öğrenerek kullanıcılara daha fazla yardımcı olacak. iMessage entegrasyonu da sağlanarak Siri'nin bu anlamda da önemli görevler üstlenmesi bekleniyor.
siri-ios-11-531x453.jpg

Örneğin, arkadaşınıza İtalyan yemekleri ile ilgili mesaj göndermek istediğinizde Siri'yi kullanarak restoran önerileri, rezervasyonlar ve hatta seçilen bir yer için yol tarihi almak mümkün olacak. Apple'ın aldığı bir patent bu özelliğin gelme ihtimalini arttırıyor.
Verifier, bu özelliklere ek olarak Siri'nin iCloud entegrasyonu ile kullanıcıya ait bütün cihazlar arasında bağlantı kurabilecek. Böylece iOS dışındaki diğer Apple işletim sistemlerinde de (tvOS ve watchOS) Siri'yi kullanmak mümkün olacak. Bütün bu özelliklerin iOS 11'de Siri'ye eklenip eklenmeyeceğini 5 Haziran'daki WWDC 2017 etkinliğinde öğreneceğiz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst