mehmetkarahanlı
Aktif Üye

[FONT="][FONT="]
[FONT="]AIDA64 Extreme Edition, Windows sistemlerinizde kullanabileceğiniz [FONT="]Sistem Tanıma ve [FONT="]Bilgilendirme[/FONT] programıdır.[FONT="]Everest Ultimate Editiond[/FONT] diye de bilinen AIDA64 Extreme Edition programı bilgisayarınızdaki donanımları ve yüklü yazılımları detaylı bir şekilde raporlayabiliyor. Yani bu program ile sisteminiz oluşturan donanım ve yazılımlarınız ile ilgili her bilgiye ulaşabilirsiniz.[/FONT]AIDA64 Extreme Edition İndir
[FONT="]Sisteminizin ne kadar [FONT="]sağlıklı çalıştığı[/FONT] konusunda bilgi sahibi değilseniz, AIDA64 Extreme Edition programı size bu bilgiyi verecektir. Bilgisayarınızdaki [FONT="]işlemci (CPU)[/FONT], [FONT="]ekran kartı[/FONT] ve [FONT="]harddisklerin[/FONT] sıcaklığını AIDA64 Extreme Edition üzerinden görerek nasıl çalıştığı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca bu bilgileri [FONT="]HTML olarak kayıt edebilir[/FONT] ve paylaşabilirsiniz.
[/FONT]

AIDA64 Extreme Edition – Sistem Tanıma ve Bilgilendirme Programı
AIDA64 Extreme Edition programı ile sisteminizi oluşturan donanımı aynı kategoriye sahip diğer ürünler ile [FONT="]kıyaslama[/FONT]yapabilirsiniz. Sistem kararlılık testi de yapabilmenizi sağlayan [FONT="]AIDA64 Extreme Edition[/FONT], [FONT="]64 bit[/FONT] işletim sistemleri ile uyumlu bir şekilde çalışmaktadır.AIDA64 Extreme Edition, sık sık güncellendiği için [FONT="]yeni çıkmış donanımlar hakkında da bilgi edinebilirsiniz.[/FONT][h=2]AIDA64 Extreme Edition Programı ile Sistem Tanıma ve Bilgilendirme Raporu Hazırlama[/h][FONT="]Sisteminiz, [FONT="]yazılımlarınız[/FONT] veya [FONT="]donanımlarınız[/FONT] hakkında bütün bilgileri rapor hazırlama işlemi ile ulaşabiliriniz. Bunun için sol üstte bulunan [FONT="]Rapor[/FONT] seçneğine tıklayın.
[/FONT]

AIDA64 Extreme Edition Programı ile Rapor Hazırlama Adım 1
Daha sonra [FONT="]Rapor Hazırlama Sihirbazına Hoşgeldiniz[/FONT] ekranı gelecektir. Bu ekranda [FONT="]İleri[/FONT] butonuna tıklayınız.
AIDA64 Extreme Edition Programı ile Rapor Hazırlama Adım 2
Gelecek olan ekrandan [FONT="]Tüm sayfaları[/FONT] seçerek bilgisayarınız hakkında bütün bilgilerin raporunu hazırlayabilirsiniz. Veya sadece [FONT="]donanım sayfalarını[/FONT] seçerek donanım bilgilerine, [FONT="]yazılım sayfalarını[/FONT] seçerek yazılım bilgilerine ulaşabilirsiniz. İstediğiniz seçeneğe tıkladıktan sonra [FONT="]İleri[/FONT] butonuna tıklayın.
AIDA64 Extreme Edition Programı ile Rapor Hazırlama Adım 3
[FONT="]Düz metin[/FONT], [FONT="]HTML[/FONT] veya [FONT="]MHTML[/FONT] olarak raporu hazırlayabilirsiniz. Bu seçeneklerden hangisi size uygun ise seçin ve [FONT="]Son[/FONT]butonuna tıklayın. Tüm sayafaları seçtiyseniz bu işlem biraz uzun sürebilir ve bilgisayarınızı kastırabilir.
AIDA64 Extreme Edition Programı ile Rapor Hazırlama Adım 4
Aşağıdaki resimdeki gibi bir ekran gelecek ve bu ekranda sadece beklemeniz gerekiyor. Dilerseniz [FONT="]İptal [/FONT]seçeneği ile işlemi durdurabilirsiniz.
AIDA64 Extreme Edition Programı ile Rapor Hazırlama Adım 5
Rapor işlemi bittitken sonra [FONT="]Düz metin[/FONT] seçeneğini seçtiyseniz aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza gelecektir. Raporu kayıt etmek için [FONT="]Rapor Kaydet[/FONT] seçeneğine tıklayın ve kayıt edeceğiniz yeri seçerek kayıt işlemini bitirin. İşleminiz bu kadardır. Dilerseniz bu bilgileri paylaşabilirsiniz.
AIDA64 Extreme Edition Programı ile Rapor Hazırlama Adım 5
[h=2]AIDA64 Extreme Edition Nasıl Kurulur? – Videolu Anlatım[/h][FONT="]AIDA64 Extreme Edition kurulumu hakkında aşağıdaki videodan yardım alabilirsiniz.[/FONT]- AVX2, AVX ve SSE optimizasyonları sayesinde çok kanallı önbellek ve bellek bant genişliği testleri
- Rastgele önbellek ve bellek gecikme testleri
- AMD Kabini ve Temash APU’ları için optimize edilmiş 64-bit performans testleri
- Intel Haswell işlemcileri için AVX2 ve FMA optimizasyonlu 64-bit performans testleri
- Intel Crystal Well işlemcileri ve L4 önbellek desteği
- Crucial M500, OCZ Vertex 450 SSD desteği
- AMD Radeon HD 7990 “Malta” ve NVIDIA GeForce 700 serisi grafik işlemcilere destek
- Lisans: Deneme Sürümü
- Dil Desteği: Türkçe, İngilizce
- İşletim Sistemi: Windows 10/Win8.1/Win8/Win7/Vista/WinXP 32 Bit ve 64 Bit Uyumlu
- Üretici: FinalWire
- Sürüm: 3.0
- Dosya Boyutu: 15,7 MB
[/FONT]
[/FONT]