gittigidiyor

[Sistem uygulama] En Hızlı Ücretsiz Müzik Çalar Uygulaması Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1463940581_doremi-ucretsiz-muzik-calar.jpg

Doremi - Ücretsiz Müzik Çalar
Android özelliği bulunan cep telefonunuz varsa bu uygulama mutlaka telefonunuzda bulunmalıdır. Bunun için sitemizden Doremi – Ücretsiz Müzik Çalar yazarak bu uygulamayı telefonunuza yükleyebilir, dilerseniz indirmeden müzik keyfini yaşayabilirsiniz.

Ses kalitesinin mükemmelliği, şık tasarımı, görselliği ve kusursuz materyali ile en çok beğenilen müzik uygulamasıdır. Kullanıcı sayısı 10.000 üzerinde olup oldukça çok tercih edilen bu müzik uygulamasına ise çoğunlukta olumlu yorumlar yapılmıştır.

Kullanımı oldukça basit olan bu uygulamayı hızlıca yükleme özelliği ile anında android cihazınıza yükleyerek dilediğiniz şarkıyı indirmeden dinleyebilir ya da indirerek telefonunuzda mp3 oluşturabilir, klasör oluşturabilir, favorilerinizi sıralayabilir. İndirdiğiniz şarkıları play list oluşturarak ileri geri sararak dilediğiniz bölümü defalarca dinleyebilir kaldığınız yerden devam edebilir, internetiniz olmasa bile indirdiğiniz müzikleri downlandsa girerek dilediğiniz zaman dinleyebilirsiniz.

Oldukça zengin olan arşivi ile yerli yabancı, popüler birçok parçayı içinde barındıran uygulamayı indirebilir kendi müzik arşivinizi hayatımızın olmazsa olmazı olan telefonunuzda ücretsiz oluşturabilirsiniz. Tek yapmanız gereken android cihazınıza bu ücretsiz uygulamayı indirmeniz, hızlıca indirme özelliği ile anında telefonunuzda olacaktır. Uygulamanın ilk sayfasında hemen önünüze popüler şarkılar çıkacaktır.

İstediğiniz müziği dinlemek için veya indirmek için arama kutusuna istediğiniz parçayı yazarak veya büyütece tıklayarak bulabilir, home seçeneğine tıklayarak indirmeden önce yüksek ses kalitesi ile dinleyebilirsiniz. Güncellemeyi yaparak yenilikleri takip edebilirsiniz. Sizde telefonunuza yüklemek istiyorsanız tek yapmanız gereken indire tıklamanız.
Sizde hemen uygulamayı indirin yerli yabancı en eski ve popüler şarkıları dilediğiniz zaman dinleyin.







eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst