gittigidiyor

Skype Akıllı Televizyon Desteği Bitiyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]Microsoft, yaptığı açıklamayla Haziran 2016’dan itibaren Skype’ın akıllı televizyon desteğini bitireceğini bildirdi.[/h]Son yıllarda işletim sistemleriyle birlikte akıllanan televizyonlar, uygulama desteği sayesinde internetten birçok farklı işlem gerçekleştirebiliyor. Kamera ve mikrofonla donatılan akıllı televizyonlar, görüntülü görüşmelerde de kullanılıyor. Skype, bilgisayarlara ve mobil cihazlara ek olarak akıllı televizyonlarda da yer alıyor ve bu sayede internetten görüşme yapılabiliyor.
Ancak Skype’ın sahibi Microsoft, yaptığı açıklamayla akıllı televizyonlarda bu desteğe son vereceğini bildirdi. Samsung ve LG gibi birçok dev üreticinin akıllı televizyonlarında varsayılan olarak kurulu olarak gelen Skype uygulaması, Haziran 2016 itibariyle kullanılamayacak.
Microsoft, Skype kullanıcılarını akıllı televizyonlar yerine mobil ürünlere yönlendirmek istiyor. Haziran itibariyle Skype desteğinin sonlandırılmasıyla, televizyon üreticilerinin de uygulamayı varsayılan listesinden çıkaracağı tahmin ediliyor. Çünkü Microsoft’un desteğini kesmesi, Skype’ın çeşitli güvenlik açıklarıyla karşı karşıya gelmesine sebep olabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst