gittigidiyor

Skype Güncellendi! İşte Yeni Özellikler

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Skype Güncellendi! İşte Yeni Özellikler[/h][h=2]Microsoft tarafından yapılan yeni açıklamalarda Skype için yeni bir güncellemenin daha yayınlandığı belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
skype-guncellendi-iste-yeni-ozellikler.jpg
Microsoft görüntülü konuşma ve mesajlaşma konusunda en çok güvendiği uygulamalardan bir tanesi olan Skype için güncellemeleri ihmal etmiyor. Konuyla ilgili yapılan son açıklamalarda oldukça kapsamlı bir özellik güncellemenin yapılacağı belirtilirken önümüzdeki dönemlerde bu güncellemenin tüm kullanıcılara sunulacağı açıklandı.
Microsoft Skype İle Güçlü
Skype pek çok farklı alanda kullanılması ile birlikte Microsoft, iyi gelir sağlayabileceği bir uygulama olmayı da başarmış durumda. Üstelik uygulamanın iOS ve Android işletim sistemlerinde de kullanılması bu konuda büyük bir avantaj sağlıyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda gelecek güncelleme ile ilgili detaylar da paylaşılırken özellikle sesli ve videolu mesaj bırakma noktasındaki büyük bir handikabın giderildiği belirtildi. Öyle ki uygulamayı kullanan kişilerin çevrimdışı olan kullanıcılara herhangi bir şekilde sesli ya da videolu mesaj bırakabilmesi mümkün olmuyordu. Fakat yapılan yeni güncelleme çevrimiçi olmayan kullanıcılara da sesli ve videolu mesaj gönderilmesine imkan sağlayacak.
Bu bakımdan artık kullanıcılar daha kolay bir şekilde iletişim sağlayabilecek. iOS, Android ve bilgisayar versiyonları için bu güncellemenin sunulacağı açıklandı. Güncellemenin ne zaman sunulacağı ile ilgili ise tarih verilmedi.
Skype güncel sürümünü yüklemek için burayı tıklayabilirsiniz.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst