mehmetkarahanlı
Aktif Üye
Skype kurulumunu inceledik
Skype programının nasıl kurulacağından tutun skype ile yapılabilecek herşeyin nasıl yapılacağını resimli bir şekilde aşağıda öğrenebilirsiniz.
Skype Kurulumu
Skype kurulumu gayet basittir. Sırasıyla adım adım anlatmaya başlayacağım.
1. Öncelikle skype programını çalıştırdıktan sonra giriş yapmak için üye olmamız lazım. İster şimdi üye olun isterseniz program açıldığında. Üye olmak için bu sayfaya giriniz.
2. Skype programını indirmek için Skype’nin download sayfasına giriniz ve programı işletim sisteminize göre indiriniz.
3. Türkçe dilini seçip ilerleyin.
Orijinal boyutunu görüntülemek için buraya tıklayın 701x480px ve 29KB.
4. Tıkla konuş özelliği seçili kalsın, Devam et dyin ve ilerleyin.
Orijinal boyotunu görüntülemek için buraya tıklayın 701x479px.
5. Bing arama motorunu yüklemek isteyecektir. Yüklemeyin boşuna taracınıza yük olurlar. 2 işareti’de kaldırın. Microsoft’un aldığı skype’yi hemen değiştirme çabalarını bu iki işaretden anlayabiliriz. Bing’i kim kullanıyor ki bize skype programını yüklerken kullandırtmak istiyorsun? Neyse biz işimize bakalım. İlerleyelim.
Orijinal boyutunu görüntülemek için buraya tıklayın 701x479px ve 192KB.
6. Ve Skype yüklenmeye başlıyor. Bu işlem 3-4 dakika sürebilir biraz bekleyin. İşlem bitince Skype otomatik olarak açılacaktır. Ve bilgisayarınız her açılışında skype programı başlayacaktır.
Orijinal boyutunu görüntülemek için buraya tıklayın 701x478px ve 23KB.
Skype programının nasıl kurulacağından tutun skype ile yapılabilecek herşeyin nasıl yapılacağını resimli bir şekilde aşağıda öğrenebilirsiniz.
Skype Kurulumu
Skype kurulumu gayet basittir. Sırasıyla adım adım anlatmaya başlayacağım.
1. Öncelikle skype programını çalıştırdıktan sonra giriş yapmak için üye olmamız lazım. İster şimdi üye olun isterseniz program açıldığında. Üye olmak için bu sayfaya giriniz.
2. Skype programını indirmek için Skype’nin download sayfasına giriniz ve programı işletim sisteminize göre indiriniz.
3. Türkçe dilini seçip ilerleyin.
Orijinal boyutunu görüntülemek için buraya tıklayın 701x480px ve 29KB.

4. Tıkla konuş özelliği seçili kalsın, Devam et dyin ve ilerleyin.
Orijinal boyotunu görüntülemek için buraya tıklayın 701x479px.

5. Bing arama motorunu yüklemek isteyecektir. Yüklemeyin boşuna taracınıza yük olurlar. 2 işareti’de kaldırın. Microsoft’un aldığı skype’yi hemen değiştirme çabalarını bu iki işaretden anlayabiliriz. Bing’i kim kullanıyor ki bize skype programını yüklerken kullandırtmak istiyorsun? Neyse biz işimize bakalım. İlerleyelim.
Orijinal boyutunu görüntülemek için buraya tıklayın 701x479px ve 192KB.

6. Ve Skype yüklenmeye başlıyor. Bu işlem 3-4 dakika sürebilir biraz bekleyin. İşlem bitince Skype otomatik olarak açılacaktır. Ve bilgisayarınız her açılışında skype programı başlayacaktır.
Orijinal boyutunu görüntülemek için buraya tıklayın 701x478px ve 23KB.