gittigidiyor

Skype Nasıl İndirilir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Skype Nasıl İndirilir?[/h][h=2]Teknolojinin sınırsız olanak sunduğu ayağı olan internet sayesinde sevdiklerinizle ister yazılı, ister görüntülü görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz en gelişmiş programlardan biri olan skypa programını internet sitesi üzerinden birkaç dakikada bilgisayarınıza, cep telefonunuza ya da televizyonunuza indirebilirsiniz.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
skype-nasil-indirilir.jpg
İnternet üzerinden internete ulaşabildiğiniz her yerden skype indir yazarak cep telefonunuza ya da bilgisayarınıza programı kısa sürede yükleyerek hemen bir arkadaş listesi oluşturup anında sevdiklerinize ulaşabilirsiniz. Hem yüzlerini görebilir hem de seslerini son kalitede duyabilirsiniz. Evdeyken de televizyonunuza indirebileceğiniz program sayesinde sevdiğiniz kim varsa ister anlık mesaj gönderebilirsiniz ister uzun saatler görüntülü ve sesli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Günün ilk saatlerinde sevdiklerinize bırakacağınız sevgi dolu yazılı mesajlarınız da skype’nin en son versiyonu ile mesajınızın sesli iletilmesini sağlayabilirsiniz.
Skype Nasıl İndirilir?
Skype indirmek isteyen kişilerin ilk olarak buraya tıklayarak resmi siteye giriş yapması gerekir. İlgili ekran şöyledir;
2016-08-18-17_28_47-skype-_-arkada%FElar%FDn%FDza-ve-ailenize-%FCcretsiz-%E7a%F0r%FDlar.jpg

Resimde işaretli alana tıkladıktan sonra şöyle bir ekran açılır. Burada farklı platformlar için de Skype indirme işlemlerinizi yapabilirsiniz.
2016-08-18-17_29_11-masaustu-bilgisayar-icin-skype'i-indirin-_-skype.jpg

İndirme bağlantısına tıkladığınızda kısa süre içerisinde program bilgisayarınıza inecektir. Program kurulumlarında ileri bağlantıları ile işlemleri tamamladıktan sonra kullanıma geçebilirsiniz.
2016-08-18-17_30_23-skype.jpg

Yukarıdaki ekran programın açılış ekranıdır. Burada üyelik bilgilerinizi girerek hemen oturum açabilirsiniz.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst