gittigidiyor

Skype'ın Mobil Uygulamasına Ücretsiz Görüntülü Grup Görüşmesi Özelliği Eklendi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
skype-in-mobil-uygulamasina-ucretsiz-goruntulu-grup-gorusmesi-ozelligi-eklendi-705x290.jpg
Skype'ın mobil uygulamasını kullanan kişiler bundan sonra ücretsiz bir şekilde görüntülü grup görüşmesi yapabilecekler.Uzakta bulunan bir akrabanızı, sevgilinizi, arkadaşlarınızı ve hatta patronunuzu arayabildiğiniz Skype, uzakta bulunan kişileri aynı an içerisinde görüştürebilmek adına birçok özelliğe sahip olan platformlardan birisi. Kısa zamanda büyük başarı yakalayabilmiş ve şu an benzer uygulamalar arasındaki en iyi platform olma ünvanını elinde bulunduran Skype, Microsoft tarafından yapılan bir açıklamaya göre herkesin beklediği özelliklerden birisine kavuşuyor.

Microsoft, Skype'ın mobil uygulamalarına ücretsiz görüntülü grup görüşmesi özelliğini ekleyeceğini duyurdu. Microsoft'un açıklamasında belirttiğine göre Skype'ın bu özelliğinden hem Android, hem iOS, hem de Windows 10 kullanıcıları faydalanabilecek. Ücretsiz görüntülü video görüşmesi özelliğine ilişkin açıklamalar, sadece birkaç saat önce Microsoft'un sözcüsü tarafından gerçekleştirildi. Skype'ın mobil uygulaması yapılan bu açıklamaya rağmen hala ücretsiz görüşme özelliğine sahip olmuş değil, ancak özelliğin yakın bir tarihte kullanıma açılması bekleniyor.

11x063010523vxasvc.jpg


Kullanıma sunulmasının ardından Skype kullanıcılarının maksimum 25 kişiden oluşan grup oluşturabileceği ve bu grupta bulunan kişiler arasında görüntülü görüşmelerin yapılabileceği bildirildi. Ücretsiz olacak olan bu özelliğin hala kullanıma sunulmamış olmasına rağmen Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre internet sitesinden kayıt yaparak özelliği önceden kullanmayabaşlayabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst