gittigidiyor

Skype'ta Videoları Kaydetme Dönemi!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Skype Android tarafında bir güncelleme aldı. Güncellenen Skype hangi yeni özellikleri içeriyor? Skype güncellemesinin detayları


skypeta-videolari-kaydetme-donemi-1447923473.jpg
Popüler mesajlaşma, sesli ve görüntülü konuşma programı Skype'ınAndroid versiyonuna gelen güncelleme ile birlikte kullanıcılara yeni özellikler özellik sunuldu. Masaüstündeki versiyonuyla daha sık kullanılanSkype, son yıllarda mobil platforma önem vererek kendini geliştirmeye devam ediyor
skypeta-videolari-kaydetme-donemi.jpg

Yeni neler var?

Skype'ın Android platformuna gelen son güncelleme ile kullanıcılar kendilerine mesaj olarak gelen videoları, isterlerse Android telefon ya da tabletlerine kaydedebilecekler.
Bunun yanında görüşmeleri daha iyi yönetebileceksiniz. Silme, okundu olarak işaretleme veya bildirimleri kapatma seçeneklerinin olduğu araç çubuğunu açmak için son görüşülenler sekmesinde kişiye veya sohbete dokunup basılı tutmanız yeterli. Fotoğraf galerinizdeki fotoğrafları Skype grup sohbetlerinde doğrudan paylaşmanız da bu güncelleme ile gelen özellikler arasında yer alıyor. Şu anda aktif olan bu yeni özellikleri kullanabilmek için cihazınızdaki Android versiyonunu güncellemeniz yeterli. Aşağıdaki linkten hemen Skype uygulamasını yükleyebilirsiniz.
:: Skype indirmek için tıklayın
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst