gittigidiyor

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?[/h][h=2]Snapchat üyelik alma işlemleri gibi silme işlemleri de yapılabilmektedir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
snapchat-hesabi-nasil-silinir.jpg
Snapchat hesabı bulunan fakat bu hesabı kullanım dışı bırakmak isteyen kişilerin mobil uygulama üzerinden işlem yapması mümkün olmasa da ilgili ayarlar direk tarayıcı üzerinden yapılabilmektedir. Snapchat hesabını silmek isteyen kişilerin rehberimizdeki adımları takip etmesi sayesinde hesabını silmesi 2-3 dakika içerisinde gerçekleşecektir.
Snapchat Hesabı Nasıl Kapatılır?
Snapchat hesabını silmek ve kapatmak isteyen kişilerin ilk olarak buradakibağlantıya tıklayarak silme işlemlerinin yapılacağı resmi sayfaya girmesi gerekiyor. Sayfaya giriş yapıldığında ise şöyle bir ekran açılacaktır.
log-in-%95-snapchat-18-.jpg

Resimde de görüldüğü gibi silme işlemlerinin yapılması için hesap ile sisteme girilmesi gerekmektedir. İşaretli alanda görülen formun üyelik bilgileri ile doldurulmasının ardından üyelik bilgilerinin doğru olması halinde oturum açılacaktır. Ardından ise ekranda silme seçenekleri yer alır. Bu konuda silme işlemlerini onaylamanız ile birlikte hesabınız hemen silinecektir. Bu açıdan oturum açarak silme bağlantınıza tıklamanız yeterlidir. Hesap silme işlemlerinin tamamlandığının anlaşılması adına son ekranda şöyle bir mesaj yayınlanmaktadır.
snapchat-hesabi-nasil-silinir_-20-.jpg

Bu mesajı gören kişiler işlemlerini başarılı bir şekilde yapmış olmaktadır.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst