gittigidiyor

Snapdragon 875 geliyor....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Tipster Digital Chat Station’a (sina teknolojisi aracılığıyla) göre, Honor, Snapdragon 875 ile çalışan bir cihazı piyasaya sürmeyecek. Yakın zamanda Huawei’den ayrıldığı düşünüldüğünde bu anlaşılabilir bir durum. Ek olarak, şirketin zaten önünde satış, yazılım desteği ve diğer zorluklar gibi birçok zorluğu var.


Tahminlere göre, aşağıdaki şirketler Çin’de Snapdragon 875’le gelecek akıllı telefonların ilk grubunu piyasaya sürecek:


Xiaomi– * Redmi, Black Shark dahil.



Vivo– * iQOO dahil.
Oujia Holdings – * Oppo, realme, OnePlus dahil.


Bununla birlikte, bunlar arasında, son zamanlarda söylenti fabrikasında zaten bulunan birkaç cihaz biliyoruz. Örneğin, Xiaomi büyük olasılıkla Snapdragon 875 SoC’yi ilk olarak amiral gemisi Mi 11’de bozacak. Ancak diğer markalar bunu 2020 yılı bitmeden duyuracak mı? Xiaomi’nin, yeni bir amiral gemisi akıllı telefonunu duyurmak için öncü olacağını düşünülüyor. Ancak Vivo, iQOO, Realme, OPPO gibi şirketlerin de aynı şeyi yapma şansı var.


Ayrıca OPPO’nun son zamanlarda haberlerde yer alan Reno5 serisinin Dimensity 1000+ SoC’ye sahip olması bekleniyor. Ancak Find X3 serisinde Qualcomm’un amiral gemisi SoC’yi çok iyi bir şekilde içerebilir. OnePlus’ın 9 serisi cihazlarının önümüzdeki yılın Mart ortasına kadar çıkması beklenmiyor.


Her halükarda, listedeki lansman sırasından bahsediyorsa Xiaomi, Vivo ve ardından Oppo ile pakete liderlik edecek. Bununla birlikte, Şubat-Mayıs aylarında amiral gemilerini lanse eden Realme, iQOO, Black Shark, Redmi, Vivo gibi markalar hakkında çok az bilgi var.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst