gittigidiyor

Sneijder ayrılıyor mu ?

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Wesley Sneijder, Galatasaray'da devam edecek.

Brezilya'da devam etmekte olan dünya kupasında sergilediği performansla bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Wesley Sneijder, Galatasaray'da devam edecek.

Futbolcunun temsilcisi Guido Albers, "Şu anda Brezilya'dayım. Sneijder'in Manchester United'in gündeminde olduğuna dair iddia doğru değil" dedi.
"KESİN OLARAK GALATASARAY'DA DEVAM EDECEK"
Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Albers, "Ne benim ne de Sneijder'in Manchester United'le kontağımız yok. İddialar asılsız. Sneijder, İstanbul'a bayılıyor. Ailesiyle İstanbul'da yaşamak onu çok mutlu ediyor. Ayrıca Galatasaray'da çok mutlu. Başkan Ünal Aysal'la mükemmel bir iletişime sahip. Kendisine çok saygı duyuyor. Ayırca ben Galatasaray'ın fantastik bir kulüp olduğunu düşünüyorum. Bizim transferle ilgili hiçbir girişimimiz yok. Hiç bir kulüple temas halinde değiliz. Sneijder'in uzun bir sözleşmesi var. Kesin olarak bu sezon Galatasaray'da devam edecek. United ve diğer kulüplerle ilgili söylemler dedikodudan ibaret gerçek değil" diye konuştu.
Luis van Gaal ve Wesley!
Guido Albers, "Manchester United'in yeni teknik direktörü Luis van Gaal olacak, Sneijder'i de yeni takımına götürmek istiyor mu? Sneijder İstanbul'daki eşyalarını topladı mı?" şeklindeki soru üzerine ise, "Hayır, Van Gall'in bizimle böyle bir konuşması olmadı. Dünya Kupası bittikten sonra Sneijder'in adresi belli. İstanbul. İstanbul'a gelecek Galatasaray'la devam edecek" dedi.



Sneijder ayrılıyor mu ?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst