gittigidiyor

'Sneijder dikkatli olsun'

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Ada'dan uyarı geldi

t5l80.jpg


01/10/13

Eurosport İngiltere editörlerinden Tom Adams da Mancini’yle ilgili analizinde yıldızlarla yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Sonra Oku




Eurosport İngiltere editörlerinden Tom Adams da Mancini’yle ilgili analizinde yıldızlarla yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

İtalyan teknik adamın G.Saray’da da benzer krizler yaratacağını ima eden Adams, “Manchester City kariyerinde Mario Balotelli ve Carlos Tevez ile sık sık sorunlar yaşadı. Bu yüzden Wesley Sneijder, biraz daha dikkatli olmalı. Ancak her ne olursa olsun, Galatasaray için Mancini hamlesi başarılı ve güçlü bir hamle oldu” ifadesine yer verdi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst