gittigidiyor

Şok açıklama! Tezgahlar var....

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Adası'nda düzenlenen Basketbol Takımı'nı kutlama yemeğinde bir açıklama yaptı.
JLmXPW.jpg


İşte Ünal Aysal'ın sözleri:

"Gerçekten son derece içten duygularım var. Bütün camia olarak başarılı geçen seneyi kutluyoruz. Bu sene güzel bitmiştir. Bu senenin üzerine bütün oyuncularımızı kutluyoruz.

Olay yanlış anlaşıldı. Bizim sahaya çıkmamamız sadece bir maça dönük bir itiraz değildi. Son yıllarda sıklıkla rastladığımız, son zamanlarda daha da sıklaşan durumlardan duyduğumuz rahatsızlıktan dolayı bu kararı aldık. Evvelden hazırlanmış tezgahların sporun içinde olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bundan sonra da bu kararlılığımıza devam edeceğiz.

Biz her zaman birlik beraberlik içerisindeyiz. Taraftarlarımız ve üyelerimizin kenetlenmesi beni güçlendiriyor. Bu gücümüzü gelecek sene devam ettireceğiz"
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst