gittigidiyor

Son Dakika..!!!..İzmirde Fena Deprem ..6.3.!!

coolmeen

Vip Üye
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
648
Puanları
113
Konum
ULM Donau
[h=1]Son dakika... İstanbul ve İzmir'de korkutan deprem[/h]Hürriyet Haber
12 Haziran 2017 - 15:32Son Güncelleme : 12 Haziran 2017 - 15:53



[h=2]Korkutan deprem... Ege Denizi'nde 6.3 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Marmara ve Ege'de hissedilen deprem İzmir, İstanbul, Bursa, Çanakkale, Tekirdağ gibi pek çok ilde paniğe neden oldu. İlk gelen bilgilere göre depremin merkez üssü İzmir açıkları.[/h]
593e89d9c9de3d2decd01e4d.jpg

PAYLAŞ
icon-comment.svg
Yorum yaz

  • icon-minus.svg
  • A
  • icon-plus.svg



Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, merkez üssü Ege Denizi olan 6.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Sarsıntı İzmir, İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ ve Bursa’da da hissedildi. AFAD ise depremin büyüklüğünü 6.2 olarak duyurdu. Depremin 10 kilometre derinde gerçekleştiği belirtiliyor. AFAD depremin merkez üssünü Karaburun olarak duyurdu.
KARABURUN KAYMAKAMI KONUŞTU
Karaburun Kaymakamı Muhammet Özyüksel "Şu an için can ve mal kaybı olmadığını söyleyebilirim. Çok şükür. Çok güçlü bir depremdi. Emin olun bulunduğumuz binanın yıkılacağını sandık. 10 saniye kadar sürdü. Çok şükür herhangi bir sıkıntı olmadı. İlçemizdeki konutlarda şu an itibarıyla herhangi bir problem yok. Ancak arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar bize ulaşan bir can kaybı yok. Deprem çok güçlü olduğu için tedirginlik hakim. Halkımız da bu ani durumla baş etmeye çalışıyor, sokağa döküldüler. Onlar da tedbirli şekilde hareket ediyorlar. Kendilerine de teşekkür ediyorum sükunetli tavırlarından dolayı" dedi.
Ayrıntılar birazdan..

593e8b20c03c0e3dc4dda35b
 

coolmeen

Vip Üye
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
648
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Fena sallandık butun heryer,kamu kurumları yollara indiler..Mahalleler bosaldı yesil alanlara indıler..
ALLAH cc beterinden saklasın.!!
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst