gittigidiyor

Son ortak: 0-3

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2782332.jpg


Beşiktaş, kural hatası olan maç için federasyona başvurup 3-0 hükmen galibiyet istemişti. Ancak bu haklı talep karşılık bulmayıp, maçın tekrarı karara bağlandı. Siyah-Beyazlı ekip, maça iyi hazırlanıp; TFF’nin vermediği skoru sahada almasını bildi. Lider Fenerbahçe’nin puan kayıpları sonrası şampiyonluk için yeniden umutlanan Kara Kartal, gözünü pazar günü Olimpiyat’ta oynayacağı Bursa maçına çevirdi.

Akıl dolu futbol ve skor

Biliç takımını maça çok iyi hazırlamış. Kartal, maça sakin ve temposuz başladı. Rakibini resmen uyuttu! Kasımpaşa; Siyah-Beyazlı takımın oyununa aldanıp ileri çıktı. Çok top kaybı ile oynayıp, daha 15 dakika olmadan yorulup oyundan düştü. Hırvat hoca bundan sonra ekibinden vites büyütmesini istedi. Orta alanda Atiba Hutchinson ile Veli, dinamik futboldan örnekler verdiler. Bu alanı iyi kapatan Kartal, arkaya top sektirmedi. Özellikle sağ kanadı çok etkili kullanan Beşiktaş maçı ilk yarıda bitirdi!.. Veli’nin araya bıraktığı müthiş topla hareketlenen Olcay’ın pasında Almeida ağları gördü: 0-1. Kartal 26’da gelen golün ardından oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdi. 34’te Gökhan’ın köşe atışında gelen topa Hutchinson vurdu. Franco’nun vuruşu savunmaya çarpıp ağlarla gitti: 0-2. Bu yarıda son sözü Veli söyledi. Gurbetçi oyuncu son dakikadaki atakta skoru 3-0’a taşıyan golü attı. Serdar sağdan ortaladı. Olcay’ın şık pasında, Veli’ye boş kaleye dokunmak kaldı.

Serdar sistem değiştirdi

İkinci yarı Kartal, oyunu kendi sahasında kurup skor üstünlüğünü tutmayı tercih etti. Hiç hesapta yokken, Serdar’ın oyun dışı kalması sıkıntı yarattı. Hutchinson’ı geri çeken Biliç, Almeida’yı sağ açığa aldı. Gökhan da tek forvet oynamaya başladı. Taşların bu şekilde yerinden oynaması oyun düzenini alt üst etti. Kenar yönetimin Holosko hamlesi de, durumu fazla değiştirmeye yetmedi. Aradaki farkı azaltma adına şuursuzca bastıran Kasımpaşa, son vuruşlarda etkisiz kaldı. Son dakikalara doğru iyi kapanan Beşiktaş’ın mücadele, yardımlaşma ve kazanma azmi üst seviyedeydi. Şota’nın istifaya davet edildiği Kasımpaşa ise önlenemeyan düşüşünü sürdürdü.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst