gittigidiyor

Sony Pikachu akıllı telefon GFXBench'te ortaya çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
sony-pikachu-akilli-telefon-gfxbenchte-dwta.jpg


Sony Pikachu akıllı telefon GFXBench'te ortaya çıktı

Sony'nin yeni bir akıllı telefonu Pikachu adı ile GFXBench veri tabanında ortaya çıktı.

Xperia çatısı altında sunduğu akıllı telefon modelleri ile mücadele eden Sony, bir türlü dünya genelinde satış rakamları ile üst seviyelere tırmanabilmiş değil. Geçtiğimiz sene ise büyük oranda firma Xperia X çatısı altında sunduğu modellerle adından söz ettirmişti ve bu ay sonunda düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde yeni nesil modellerini duyurması bekleniyor.
sony-pikachupng1487052662.png

Firmanın bu yeni cihazları merakla beklenirken, başka bir model daha ortaya çıktı. Bu yeni cihaz Sony Pikachu adı ile benchmark uygulaması olan GFXBench'te ortaya çıkarken, ayrıca cihazın bazı teknik özellikleri de şekillendi.
Baktığımızda Sony Pikachu akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olmakta. Akıllı telefon ayrıca gücünü is 2.3Ghz saat hızında alışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P20 MT6757'den almakta.
Yeni Sony Pikachu akıllı telefonun sistem belleği 3GB olurken, dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş. Ayrıca cihaz 21MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 7.0 Nougat olmakta.
Henüz bu yeni akıllı telefonun hangi isim ile pazara sunulacağına dair bilgi bulunmamakta. Ancak büyük ihtimalle bir kaç hafta önce hakkında bilgiler gelen ve Helio P20 yonga seti ve 1280x720 piksel HD ekran ile geleceği ortaya çıkan Sony G3112 olabileceği ifade ediliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst