gittigidiyor

Sony PlayStation Macerasını Biliyor Musunuz?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Sony PlayStation Macerasını Biliyor Musunuz?[/h][h=2]Sony tarafından ilk defa 1994 yılında piyasaya sunulan PlayStation 4 hangi aşamalardan geçti? İşte yeni hali ile ilk versiyon arasındaki farklar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
sony-playstation-macerasini-biliyor-musunuz.jpg
Sony Playstation adını verdiği oyun konsollarını piyasaya sunarak dünya genelinde oldukça ilgi görürken 1994 yılında başlayan macera da ilk ürün PlayStation 1 olarak adlandırılmıştı. PlayStation 1
PlayStation 1 Sahnede
PlayStation 1 atari olarak adlandırılan oyun konsollarının daha gelişmiş bir versiyonu olurken CD’ler aracılığıyla oynanan oyunlar PlayStation 1 ile birlikte oldukça sevilmişti. Bu oyunlar arasında özellikle Need For Speed ve Tom Raider gibi farklı oyunların bulunması oyun oynamak isteyenlerin kendine uygun bir oyunu bulmasını da kolaylaştırmıştı. Aradan geçen 6 yıl sonrasında ise PlayStation 2 piyasaya sunuldu.
İlk versiyonuna göre çok daha yüksek özelliklere sahip olan PlayStation 2 oldukça ilgi görürken piyasada 150 milyon satış gerçekleştirdi. Sony'nin bu alanda oldukça güçlü bir hale geldiğini de gösteren bu versiyonunda ise özellikle GTA San Andreas gibi oyunlar kullanıcıların en çok tercih ettiği oyunlar arasında yer aldı.
PlayStation 3 İle Yeni Dönem
2006 yılına gelindiğinde ise Sony Playstation 3 versiyonunu piyasaya sunulurken yeni oyun konsolunun piyasaya sunulduğu ilk 24 saat içerisinde dahil 82 bin satması PlayStation modellerine artık kullanıcıların güvendiğini ve beğendiğini gösteriyordu. Oyun seçenekleri yeni oyun konsoluyla birlikte daha da artarken GTA4 ve Call of Duty 4 gibi pek çok farklı oyun konsolda oynanabiliyordu. Aynı zamanda 2013 yılında PlayStation 4 versiyonunu piyasaya sunulması ile birlikte artık oyun konsollarında çok farklı bir dönem başladı.
Yüksek performans, akıcı oyun deneyimi kullanıcıların kısa süre içerisinde PlayStation 4 modeline ilgi göstermesini sağlamıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan tanıtım ile birlikte ise PlayStation 4 Pro için resmi satış süreci başlatıldı. Bugüne kadar geliştiren en iyi oyun konsolu PlayStation 4 Pro olurken 1699 TL’den satılan oyun konsoluna ilgi ilk günden oldukça fazla. Piyasaya sunulduğu ilk günden itibaren gelişerek yüksek kullanıcı oranlarına ulaşmayı başaran Sony, bu bakımdan ne kadar doğru bir iş yaptığını da bu macera ile göstermiş oldu.[''YT''][/''YT'']
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst