gittigidiyor

Sony PlayStation PC oyunlarını PlayStation PC etiketiyle yayımlayacak

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Sony, PC platformunda oyunlar çıkarması ile birlikte bazı ufak değişiklikler yapıyor. Kullanıcıların Steam mağaza sayfasında fark ettiği bu değişiklik Sony’nin daha fazla PC oyunu çıkartacağının göstergesi. God of War PC sürümü çıkışının duyurulmasının ardından başka oyunların çıkacağı söylentileri de mevcut. İlerleyen zamanlarda başka oyunların da duyurulacağı Sony PlayStation oyunlarının mağaza sayfasının ismi değiştirdi.


PlayStation artık PC oyunlarını PlayStation Mobile yerine PlayStation PC etiketi altında yayımlayacak


Sony’nin markası olan PlayStation, PC platformuna çıkaracağı oyunları artık PlayStation Mobile yerine PlayStation PC LLC etiketi ile yayınlayacak. Bu durumun Steam’de kullanıcılar fark etti. Corporation Wiki listesine göre Sony, Nisan 2021’de PlayStation PC adını kaydettirdiği de ortaya çıktı. Bu küçük ama önemli değişiklik bir formalite gibi görünse de, Sony’nin PC platformuna oyun çıkışını artırma niyetinde olduğuna dair başka bir gösterge olduğunu ortaya koyuyor.


Sony’nin ilk PC oyunları Ağustos 2020’de Horizon Zero Dawn ve Mayıs 2021’de Days Gone olmuştu. Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Uncharted: The Lost Legacy 2022 yılında PC platformuna çıkış yapacak. Ardından geçtiğimiz günlerde yapılan God of War PC sürümü duyurusu da bir başka PlayStation oyununu PC platformunda göreceğimizi gösteriyor ve Steam üzerinde 329₺ fiyatı ile ön satışa çıkmış durumda. Sackboy:

sony-pc-oyunlarini-artik-playstation-pc-etiketi-altinda-yayinlayacak-1272x550-c-default.webp
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst