gittigidiyor

Sony TV Kanal editörü

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
SONY Editor kullanımı;

1.Adım

Lütfen dosyayı indirin ve paketten çıkarın. Bu işlem sonrasında Sony Editor'u bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Yazılım şu yola yüklenir: "C:/Program Files (x86)/Sony Editor". Yükleme yolu bilgisayara bağlı olarak değişebilir.

2. adım Dışarı aktarılan program listesinin düzenlenmesi​

Sony Editor'u başlatın ve önceden TV'nizden bir USB cihazına kopyalamış olduğunuz "sdb.xml" dosyasını açın. Artık program listesini düzenleyebilirsiniz.
Değiştirilen program listesinin adı TV'ye geri aktarmak için sdb.xml olmalıdır.

3. Program listesinin içeri aktarımı​

Lütfen "sdb.xml" dosyasının USB cihazının kök dizininde bulunması gerektiğine dikkat edin. USB cihazını TV'ye takın ve program listesi aktarımı → içeri aktarım işlemini gerçekleştirin. "sdb.xml" dosyası, USB cihazından televizyona aktarılır.

Lütfen yaklaşık 30 saniye bekleyin. Sizden talep edildiğinde USB cihazını kaldırın ve televizyonu yeniden başlatmak için [Tamam] öğesine basın.


Not; USB belleği TV ye taktığınzda aktif olarak gözükmez ise,cihaza bağlı başka USB aygıt olmaması gerekir...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst