gittigidiyor

Sony Xperia E3 Reset Atma Resimli Anlatım

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1452287047_sony-xperia-e3-reset-atma.jpg

Sony Xperia E3 Reset Atma Resimli Anlatım
Sony firması son ürettiği telefonlarda artık pili çıkarılamayan modellere yöneldi. Sony Xperia E-3 telefonunda malesef pili çıkarılamıyor.Telefonla da zamanla donmalar takılmalar, kasmalar meydana gelebilir bu tür sorunlardan kurtulmak için telefona reset atmak gerekebilir.Genelde telefona reset atmak için ilk önce pili çıkarıp takardık.Telefonu resetIemek telefona hiç bir şekilde zarar vermez.

Pili çıkarılamayan Sony Xperia E3 modelinde telefona reset atmak için;
Güç (kilit) ve Ses açma taşlarına aynı anda 10-15 saniye basılı tutarsak telefon titreyip kapanacak ve tekrar açılacak. Telefon resetlenmiş olacaktır.



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony Xperia SP Reset Atma Resimli Anlatım
1452290593_sony-xperia-sp-reset-atma.jpg

Sony Xperia SP Reset Atma Resimli Anlatım
Sony Xperia SP telefon zaman içinde takılma, donma gibi problemler yaratırsa bu tür sorunları telefona format atarak çözebiliriz. Normalde Xperia modellerine reset atarken tuşları kullanirdık ama Xperia SP modelinde tuşlar ile resetIeme malesef olmuyor.Telefona reset atmak telefona zarar vermiyor aksine bazı yazılarımsal problemleri çözebiliyor.

Sony Xperia Sp reset atmak için;
1-Telefonun arka kapağını çıkarın
2- Kapak çıktıktan sonra hemen ait kısımda sarı renkli bir yer var
3-Sarı renkli yerin bulunduğu yerde "OFF" yazar. Burada teIefonun reset tuşu bulunmaktadır.
4- Bu tuşa 1-3 saniye basınca telefon kapanıp açıldıktan sonra resetlenir.



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst