gittigidiyor

Sony Xperia Z Root Etme

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony Xperia Z Root Etme

Sony Xperia Z Root Etmek için önce Adb sürücülerini kurmanız gerekiyor. Sonra ekte verdiğimiz dosyaların içinden runme.bat dosyasını çalıştırıp 1'e basıyoruz ve cihazınız bir dakika içerisinde root oluyor.


Yalnız cihazda root yapıldıktan sonra cihazda NFC özelliği çalışmıyor. Bunun içinde aynı klasör içinden çıkan
fixNFC.bat dosyasını çalıştırarak çözüyoruz. Bunu yapmadan önce Ayarlar / Geliştirici Seçenekleri bölümünden USB Debug veya Usb Hata Ayıklama Modunu mutlaka aktif hale getiriniz.


Sony Xperia S'e Recovery yükemek istiyorsanız öncelikle cihazı usb debug mode (Usb Hata Ayıklama Modu) açık bir şekilde bilgisayara bağlıyoruz. Ekte verdiğimiz Cvm Locked isimli dosyayı açın. Recovery otomatik olarak kurulacaktır. Bu işlem yapıdığında cihazınız artık otomatik olarak recovery moda girebilecektir.


Eğer hiç bir şey yapmadan normal bir şekilde Recovery Moda girmek istiyorsanız tam cihaz açılırken Sony yazısı göründüğü anda ses kısma yada açma tuşuna bir kaç defa basılınca led bildirim çubuğu rengi değişiyor ve cihaz recovery modda açılıyor. Paylaşımın hayırlı olması dileğimle.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst