gittigidiyor

Sony'den GoPro Rakibi 4K Aksiyon Kamerası!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony, optik imaj sabitleme teknolojisine yer verdiği yeni 4K aksiyon kamerasını duyurdu. İşte Sony X3000R aksiyon kamerasının tüm detayları!


0003373310cc04410a4ce7c54ebbac7d.jpeg
Aksiyon kamerası pazarında aktif rol oynayan markalardan birisi olan Sony, optik imaj sabitleme teknolojinin yer aldığı X3000R model 4K aksiyon kamerasını duyurdu.





Yıllardır aksiyon kameralarında dijital stabilizasyon kullanan Sony, geniş görüntüleme açısında görüntüyü kırparak titreşimleri azaltmakta ve böylece sarsıntısız görüntüler ortaya çıkarmakta. Ancak, bu teknolojide görüntüler her defasında aynı kalitede olmuyor.
Aksiyon Kameralarında OIS, Belirleyici Özellik Haline Geliyor!

Sony, her zaman başarılı olmayan bu çözüm karşısında sonundaoptik görüntü sabitleme teknolojisine geçiş yaptı. OIS teknolojisinde adından da anlaşılacağı üzere görüntü sabitleme işlemi yazılımsal olarak değil, doğrudan cihazın içerisinde yer alan mekanik parçalar ile yapılıyor.


basliksiz-1.png

12 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebildiğiniz X3000R, sizi 4K video kaydı ile sınırlamıyor. Daha uzun süreli çekimler yapmak istediğinde Full HD ve HD çözünürlükte video kaydı yapabiliyorsunuz.
f/2.8 diyafram aralığına sahip olan ZEISS Tessar lensin kullanıldığı Sony X3000R, Exmor R CMOS görüntü sensörü sayesinde düşük ışık altında oldukça kaliteli görüntüler elde edebilmenizi sağlıyor.
Aksiyon kameralarında kullandığı ayarlar menüsünü tamanen yenileyen Sony, artık görüntü kalitesi ve SteadyShot vb gibi seçeneklere doğrudan ulaşmanızı sağlıyor. Su altı kılıfı sayesinde 60 metre derinliğe kadar su geçirmeyenaksiyon kamerası, 400 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst