gittigidiyor

SONY'den PSP oyunlarını ücretsiz deneme kampanyası...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Sony PlayStation oyuncularına ilaç gibi gelen yeni aylık abonelik sistemi PlayStation Plus için bir deneme sürümü kampanyasını duyurdu. Böylece sistem kütüphanesine dahil olan yüzlerce liralık pek çok oyunu hiçbir ücret ödemeden denenebilecek. Henüz Türkiye'de erişime açılmayan fırsatın yakın zamanda ülkemizi de kapsaması bekleniyor.

Sony oyuncular tarafından ilgi ile karşılanan yenilenmiş PlayStation Plus sistemi için bir deneme sürümünün müjdesini verdi.​


Sony oyuncular tarafından ilgi ile karşılanan yenilenmiş PlayStation Plus sistemi için bir deneme sürümünün müjdesini verdi.



Oyuncular PlayStation Plus sistemi paketlerinden PlayStation Plus Extra ve PlayStation Plus Deluxe'u 7 gün boyunca ücretsiz olarak deneyip paketlerin vadettiği tüm içeriklerden hiçbir ek ücret ödemeden yararlanabilecekler.


Yeni bir kullanıcı iseniz değerlerinin toplamı binlerce lirayı bulan yüzlerce oyunu hiçbir ücret ödemeden, bir hafta boyunca tamamen ücretsiz olarak deneyimleyebilirsiniz.​


Yeni bir kullanıcı iseniz değerlerinin toplamı binlerce lirayı bulan yüzlerce oyunu hiçbir ücret ödemeden, bir hafta boyunca tamamen ücretsiz olarak deneyimleyebilirsiniz.



Daha sonrasında Sony'nin bu hizmetinden memnun kalırsanız da size en uygun paketi satın alarak hizmetten yararlanmaya devam etmeniz mümkün. Bu noktada mevcut kullanıcıların bu deneme sürümünden yararlanamayacağını bir kez daha hatırlatmakta yarar var.


Sony'nin yeni PlayStation Plus kullanıcıları için başlattığı bu ücretsiz deneme sürümü henüz ülkemizde aktif değil.​


Sony'nin yeni PlayStation Plus kullanıcıları için başlattığı bu ücretsiz deneme sürümü henüz ülkemizde aktif değil.



Şimdilik yalnızca belirli bölgelerdeki kullanıcıları kapsayan bu ücretsiz deneme sürümü fırsatının yakın zamanda Türkiye'deki oyuncular için de kullanıma açılması bekleniyor. Böylelikle bizler de PlayStation Plus kütüphanesine dahil olan God of War, Stray ve daha pek çok beğeni toplayan oyuna yedi gün boyunca ücretsiz erişme şansına sahip olacağız.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst