gittigidiyor

Soulslike türündeki Türk oyunu The Unfettered geliyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Demon Souls ve ardından gelen Dark Souls oyunları ile FromSoftware firmasının oyun dünyasına iliştirdiği Soulslike türünde birçok oyunla karşılaştık. İşte Türk oyunu The Unfettered, bu türü benimseyen ve hem görsel hem de dinamikleri açısından umut vaat eden bir yapım.

Henüz çıkış tarihi belli olmayan ve ilk etapta erken erişim olarak karşımıza gelecek yapım hakkında bazı detaylar açıklandı. Oyunun steam sayfasına buradan, firmanın verdiği bilgilere ise aşağıdan göz atabilirsiniz.




Geçtiğimiz aylarda 2.5 milyon dolar yatırım aldığını açıklayan yerli oyun projesi The Unfettered, merak uyandıran hikayesini sunmaya başlıyor. Mitolojik çerçevede epik bir anlatım diline sahip olan hikayenin, Türk kültürüne yakın öğeler barındırması dikkat çeken ayrıntılar arasında.


Hikayenin başlangıç noktasına gidilen tanıtım videosunda şimdiye kadar merakla beklenen ana karakter de ilk kez gösteriliyor. Karakter ve hikayenin yanı sıra oyuna dair önemli noktalar da yine videoda dikkat çeken unsurlar olarak yer alıyor. Kutsal topraklardan harabeye dönmüş bir dünyanın hikayesini ele alan The Unfettered, oyuncuları "seçilmiş kişi" karakterinden yola çıkarak kötücül varlıkları yenmeye ve içindeki gücü hissetmeye davet ediyor.



Soulslike türündeki Türk oyunu The Unfettered



Trender Software tarafından geliştirilen, Awkay Technologies’in dağıtıcılığını üstlendiği ilk oyun The Unfettered, geçtiğimiz günlerde Steam mağazada “Erken Erişim” ve “Oynaması Ücretsiz” etiketleriyle listelendi. Oyun herkes tarafından indirilebilir hale gelene kadar The Unfettered Discord’unda yer alan ve “Tester” olarak konumlanan topluluk üyeleri tarafından kapalı alpha testleri yapılıyor. Erken Erişim olarak yayınlanması planlanan oyun, komünitesinin geri bildirimleriyle geliştirilmeye devam edecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst