gittigidiyor

Sow yuvadan uçuyor !

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Sunderland, Fenerbahçe'nin golcüsü için girişimlerini hızlandırdı. Sarı lacivertli kulüp ise golcü oyuncu için 17 milyon euro istiyor.

Uzun süredir Fenerbahçe'nin Senegalli forveti için devrede olan Premier Lig ekibi Sunderland, yıldız golcü için girişimlerini hızlandırdı. Sow için 12 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenilen İngilizler'in, golcü oyuncuyu Premier Lig'de oynamaya sıcak bakmasından da cesaret alıyor.

NTVSpor'un haberine göre; Bu sezondan itibaren yıllık 2 milyon 600 bin euroluk ücreti, 1 milyon 400 bin euroya gerileyecek Senegalli yıldız bir süredir tekliflere açık olduğu mesajı veriyor. Sarı lacivertli yönetim ise Sow'u, sözleşmesinde yer alan "17 milyon euroya serbest kalır" maddesindeki miktara yakın bir teklif gelmesi halinde takımdan göndermeyi düşünüyor.

Sow'a Sunderland ile birlikte Katar takımlarından da talipler var ancak 28 yaşındaki golcünün hedefi bir süre daha üst düzey bir ligde forma giymek.

NTVSpor


Sow yuvadan uçuyor !
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst