gittigidiyor

Spider-Man çizgi romanının tek sayfası 3 milyon dolardan fazlaya satıldı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
1984'te yayımlanan bir Spider-Man çizgi romanının tek sayfası 3.36 milyon dolara satıldı. Bu fiyatın bir rekor olduğu belirtildi.

Marvel Comics'in “Secret Wars No. 8”inin Mike Zeck tarafından çizilen 25. sayfasında Spidey ilk defa siyah kostümünde görülüyordu. Simbiyotik kostüm, ilerleyen dönemde Venom karakterinin ortaya çıkmasına yol açtı.

ABD'nin Dallas kentindeki Heritage Auctions'ın dört günlük çizgi roman etkinliğinin birinci gününde satışa sunulan sayfa, açık artırmaya 330 bin dolardan çıkarılmıştı. Daha sonra 3 milyon doların üzerine çıkarak alıcı buldu.

Daha önce en yüksek fiyata satılan çizgi roman sayfası 1974 çıkışlı bir "The Incredible Hulk" sayısındandı. Wolverine karakterine dair ilk işaretlerin yer aldığı sayfa 657 bin 250 dolara alıcı bulmuştu.

Heritage Auctions'ın etkinliğinde Superman'in ilk sayısı da 3.18 milyon dolara satıldı.

t24
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,083
Tepkime puanı
467
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Bunlar artık piyasada bulunmıyor demek ki. Ben de kolleksiyon yapmayı severim ama böyle bir rakam mantık dışı geliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst