gittigidiyor

Spider Man: No Way Home'dan yeni fragman

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın


Marvel hayranları dört gözle Spider Man: No Way Home filmini bekliyor. Geçtiğimiz yıllarda ana karakter için Tobey Maguire yerine Tom Holland'ın geçmesi ile yeni Spider Man ile tanıştık. Spider Man: No Way Home filmi bu yılın en çok merak edilen yapımları arasında yer alıyor.

Filmin merakla beklenmesinin koronavirüs salgınında aşı ile normal yaşama dönüşün biraz da olsa sağlanmasın da etkisi var. Sinema deneyimi yaşama isteyen Marvel sevenleri şu anda geri sayıma geçti. Filmden yeni bir fragman daha gelmesiyle hayranların beklentileri arttı diyebiliriz.

Marvel hayranları sadece Spider Man'i değil bir diğer Marvel'in en sevilen karakterleri arasında yer alan Doctor Strange'i de görme şansına erişecekler. Fragmanda da karşımıza çıkan Dr Strange kendine has bir hayran kitlesine sahip. Marvel dünyasının en güçlü karakterlerinden sayılan Dr Strange'i yeniden görmek film ile ilgili beklentileri oldukça artıran etkenlerden biri.

17 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek olan film için çok uzun bir süre kalmadı. Filme tam bir ay kala yeni fragman yayınlandı. Filmde iki önemli karakterin yanı sıra oyuncu kadrosu oldukça başarılı. Tom Holland, Zendaya, Willem Dafoe, Alfred Molina ve Jamie Foxx gibi isimler filmde öne çıkıyor. Yönetmenlik koltuğunda ise Jon Watts oturuyor.


0312527-cebx-cover-P0jV_cover.jpg.webp
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst