gittigidiyor

Spider-Man Remastered PC ekran görüntüleri

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Nixxes tarafından geliştirilen ve Sony'nin PC platformuna getirdiği PlayStation oyunları arasına katılan Marvel's Spider-Man Remastered PC sürümünün yeni ekran görüntüleri sızdırıldı. Paylaşılan görüntüler oyunun yeni platformunda nasıl çalıştığına dair fikir sahibi olmamızı sağlıyor.

Sızdırılan yeni ekran görüntülerinde oyunun klavyedeki kontrol şemasını da içeren bazı bilgileri de gün yüzüne çıkmış oldu. Aynı zamanda gerçek zamanlı çalışırken grafiklerin nasıl görüneceğini de ilk kez görmüş olduk. Twitter üzerinde aliixvx tarafından paylaşılan yeni ekran görüntüleri oyuncular arasında da büyük ilgi topladı.



Spider-Man Remastered PC ekran görüntüleri sızdırıldı



Daha önce PlayStation Blog'da yayınlanan bir gönderide Insomniac Games'ten Ryan Schneider "Üretim ekibimiz, Nixxes'in iş birlikçi ruhu ve kaliteye olan bağlılığından heyecan duydu. Nixxes ile çalışırken kendimizden çok şey görüyoruz" demişti.

Nixxes'in kurucusu ve kıdemli geliştirme direktörü Jorjen Katsman da "Marvel's Spider-Man Remastered PC iş birliğimizden, ekiplerimizin arasında sağlanan ortalıktan ve desteklenen kaliteye bağlılık anlayışından son derece memnunum. Bu bize ilham veriyor" ifadelerine yer vermişti




Marvel's Spider-Man Remastered minimum sistem gereksinimleri:​

  • İşlemci: Intel Core i3-4160 ya da AMD dengi
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 950 ya da AMD dengi
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit
  • Depolama: 75 GB HDD

Marvel's Spider-Man Remastered önerilen sistem gereksinimleri:​

  • İşlemci: Intel Core i5-4670 ya da AMD dengi
  • RAM: 16 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB veya AMD Radeon RX 580
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit
  • Depolama: 75 GB HDD
Sony'nin geçen yıl satın aldığı Nixxes tarafından geliştirilen Spider-Man Remastered, 12 Ağustos 2022'de PC için çıkacak. Ön siparişler, Steam ve Epic Games Store mağazasında yer alıyor. Steam ve Epic Games Store üzerinde 499 TL fiyat etiketiyle satılmakta.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst