gittigidiyor

Spotify'i ücretsiz kullananlara kötü haber!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Spotify'i ücretsiz kullananlara kötü haber![/h]Spotify , bazı müzikleri hizmetinde büyük bir değişiklik yapmayı planlıyor. Ücretsiz dinlemek, sınırlı bir kütüphane anlamına gelebilir.
17 Mart 2017 16:50 Genel
21954-650x315.png

Spotify, yakında en tartışmalı politikalarından birini uygulayabilir. Platformundaki tüm müzikler hem ücretsiz hem de ücretli olarak kullanılabiliyor. Şimdi de sonra eren lisans anlaşmalarıyla birlikte müzik etiketleri ile yeniden müzakere etmek için çalışırken Spotify, bazı yeni yayınları premium katmanla sınırlamayı kabul etti.
Anlaşmanın aylar sonrasında kesinleşmesi mümkün olabilir. Financial Times’ın yayınlamış olduğu habere göre Spotify önemli ve yeni albümleri bir süreliğine özel olarak sadece ücretli abonelere sunacak. Şirket bu sayede hem ücretli abonlerini hem de müzik şirketleri arasında dolaşan geliri arttırmış olacak.
Her ne kadar şimdilik Spotify'in böyle bir anlaşmaya imza atmadığı belirtilmiş olsa da böyle bir durumun olabildiği ihtimalini düşünüyorum. Bununla birlikte platformunn anlaşmalı olduğu isimler arasında Warner, Sony ve Universal yer alıyor. Müzik devleri sizin de tahmin edeceğiniz üzere eskisi gibi satamıyor. Bu nedenle Spotify gibi platformlar arttıkça bu şirketler de daha fazla pay istiyor. Diğer yandan ise artan paylar ve yetersiz abone sayısı şirketin kar payını ciddi anlamda düşürecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst